Εκλογές 2015: Πόνταρε πριν πας να ψηφίσεις

Εκλογές 2015: Πόνταρε πριν πας να ψηφίσεις

Οι Εκλογές 2015 στον Stoiximan.gr. Δείτε τις αποδόσεις που δίνει. Ποιο κόμμα είναι φαβορί. Η μάχη της κάλπης μέσα από Infographic

Πόνταρε και στις εκλογές! Η ώρα της κάλπης πλησιάζει, και ο Stoiximan.gr δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτό το μεγάλο εκλογικό ραντεβού προσφέροντας τις περισσότερες αγορές, σχετικές με την έκβαση της σημαντικής εκλογικής βραδιάς.

Πριν πας να ψηφίσεις, μπες, δες τις αποδόσεις και πόνταρε! Ειδικότερα, μέσω του ακόλουθου Infographic, δες την μεταβολή που γνώρισαν οι προσφερόμενες αποδόσεις των κομμάτων αλλά και τη μεταβολή ενός πιθανού ποσοστιαίου αποτελέσματος για το κάθε κόμμα ξεχωριστά.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες τιμές δεν αποτελούν αποτέλεσμα δημοσκόπησης, ούτε κάποιας άλλης ερευνητικής διαδικασίας. Τα στοιχεία έχουν διαμορφωθεί και συγκεντρωθεί από τις τάσεις και την κίνηση της αγοράς, τις επιλογές δηλαδή των μελών του Stoiximan.gr.

Ενώ οι προσφερόμενες αποδόσεις τροποποιούνται ανάλογα με την προτίμηση της αγοράς αλλά και την αλλαγή των δεδομένων στην εκλογική κούρσα  (π.χ. debate, δημοσκοπήσεις κλπ.).

Δείτε τα ενδιαφέροντα στοιχεία:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα