Έριξε λευκή πετσέτα ο Μιχαλολιάκος: Παραδέχθηκε την ήττα του τηλεφωνώντας στον Μώραλη

Έριξε λευκή πετσέτα ο Μιχαλολιάκος: Παραδέχθηκε την ήττα του τηλεφωνώντας  στον Μώραλη
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος απευθύνεται στο κοινό ημερίδας με θέμα η Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Πειραιάς Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν νιώθω πικραμένος είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος που ευχαρίστησε φίλους, συνεργάτες και την οικογένειά του (vid)

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε την ήττα του με δηλώσεις στα ΜΜΕ.

“Τη δύναμη τη δίνει ο λαός και αποφασίζει. Έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το σωστό και το λάθος”, σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και συνέχισε:

“Να εκφράσω την ευχή η απόφαση του να ναι η σωστή. Τηλεφώνησα στον κ. Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Πάνω από όλα ο Πειραιάς και η Ελλάδα”.

Στο σημείο αυτό, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους φίλους του αλλά και τα μέλη του συνδυασμού του που έδωσε τον αγώνα για την νίκη στο δήμο. Επίσης ευχαρίστησε με ιδιαίτερη αναφορά την οικογένειά του και τη μονάκριβη κόρη του.

“Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη. Ο λαός του Πειραιά μου χει δώσει χαρές, έπρεπε να γευστώ την πίκρα της ήττας.

Δεν νιώθω πικραμένος ίσως να μαι λυτρωμένος”.

“Δεν θα κιοτέψω. Δεν θα εγκαταλείψω την πολιτική. Σε λίγες ημέρες θα συνέλθει ο συνδυασμός και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις”.

Και συνέχισε:

“Δεν μου ταιριάζουν τα μοιρολόγια, τα μοιρολόγια από την πατρίδα μου τα χουμε για τους νεκρούς. Δεν είμαι νεκρός, είμαι ζωντανός” κατέληξε και δεν προχώρησε σε καταγγελίες ούτε σχολίασε αυτές που είχε κάνει.

“Σε μία μέρα που ο λαός αποφασίζει δεν υπάρχουν καταγγελίες” τόνισε, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν μέσω της ήττας του ιδίου στον Πειραιά πλήττεται η κυβέρνηση, σχολίασε:

“Αν εγώ είμαι η προέκταση της κυβέρνησης τότε πήρα μεγαλύτερο ποσοστό από την ΝΔ”.

Φωτογραφία: Ορέστης Παναγιώτου ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα