Καμίνης: Να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατό το τέμενος

Καμίνης: Να κατασκευαστεί το συντομότερο δυνατό το τέμενος
Συνέντευξη τύπου από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, για την έναρξη του θεσμού των «Ανοιχτών Σχολείων» και του προγράμματος «Έτσι μαθαίνω καλύτερα», Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Να πράξει τα δέοντα ζητάει ο δήμαρχος Αθηναίων από την κυβέρνηση, σχετικά με τον υπό κατάληψη χώρο, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το τέμενος

Να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα, καλεί την κυβέρνηση ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφορικά με τον υπό κατάληψη χώρο, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το τέμενος.

“Το μουσουλμανικό Τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί  το συντομότερο δυνατόν. Η θρησκευτική λατρεία σε συνθήκες αξιοπρέπειας, είναι συνταγματικό δικαίωμα, νόμος του κράτους και διεθνής υποχρέωση της χώρας”, δήλωσε την Πέμπτη ο κ. Καμίνης.

Και πρόσθεσε: “Οι περίπου 200 άτυποι χώροι λατρείας που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο, δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας.

Σχετικά με την κατάληψη ακροδεξιών στοιχείων παραστρατιωτικού χαρακτήρα στο χώρο που θα κατασκευαστεί το Τέμενος, η κεντρική διοίκηση πρέπει να κάνει το καθήκον της, πράττοντας τα δέοντα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα