Καρατζαφέρης: Το ΛΑΟΣ είναι το ανάχωμα στην πόλωση. Ο Σαμαράς δεν έχει πολιτική ηθική

Καρατζαφέρης: Το ΛΑΟΣ είναι το ανάχωμα στην πόλωση. Ο Σαμαράς δεν έχει πολιτική ηθική
78η ΔΕΘ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Eurokinissi

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, για την υποψηφιότητα της Άντζελας Γκερέκου με τη ΝΔ, τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό

«Το ΛΑΟΣ είναι το ανάχωμα στην πόλωση», δήλωσε από την Λάρισα, ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ζήτησε να υπάρξει μία εθνική συνεργασία και υπογράμμισε: «την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να είμαστε σαν γροθιά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε ως χώρα».

Εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά δεν θα έχει αυτοδυναμία.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τόνισε ότι με διλήμματα προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο και παρατήρησε: «αν ο κόσμος ψηφίσει από φόβο τότε θα βγάλει μία ενδοτική κυβέρνηση». Ενώ με αφορμή την μεταγραφή της Άντζελας Γκερέκου στην ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν έχει πολιτική ηθική και διακατέχεται από καθεστωτική αντίληψη.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ότι τον «φοβίζει» γιατί θα ελληνοποιήσει 1 εκ. λαθρομετανάστες και συμπλήρωσε ότι υπάρχει κίνδυνος να ζήσουμε και στην Ελλάδα φαινόμενα όπως αυτά που εξελίχθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι.

Ενώ δεν τον «φοβίζει» το ενδεχόμενο να μην είναι επαρκής ο Α. Τσίπρας εφόσον αναλάβει την ευθύνη της χώρας, αυτό που με φοβίζει, σχολίασε, είναι ότι δεν ελέγχει όλες τις συνιστώσες του και το κράτος των Εξαρχείων μπορεί να κυριαρχήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα