Κουβέλης: "Ψήφος εμπιστοσύνης εάν υπάρξει προγραμματική συμφωνία"

Ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, έκανε δηλώσεις μετά από την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στην Βουλή, Δευτέρα 7 Μαΐου 2012, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης. (EUROKINISSI // ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά (Vid)

"Η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε χθες το βράδυ με μεγάλη πλειοψηφία, να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί", δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

"Εμείς συναρτούμε τη στήριξή μας με το πολιτικό περιεχόμενο της πολιτικής που θα ασκηθεί από την κυβέρνηση. Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του προγράμματος, με υπομονή της ΔΗΜΑΡ ώστε να υπάρξουν οι δεσμεύσεις για άρση των μέτρων που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία", πρόσθεσε.

Όπως είπε ακόμη, "η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση και η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί".

"Για μας το περιεχόμενο της πολιτικής είναι το μεγάλο ζητούμενο. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα είχε ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση. Οι εξελίξεις επιταχύνονται και εκτιμώ, ότι μέσα στις επόμενες ώρες της ημέρας θα έχουμε την τελική απόφαση για την κυβέρνηση", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το 70% την ΚΕ της ΔΗΜΑΡ είπε "ναι" στην πρόταση Κουβέλη

Φ. Κουβέλης: Συμμετέχουμε σε κυβέρνηση χωρίς κομματικά στελέχη

Δηλώσεις Φ. Κουβέλη μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά

ADVERTISING

SHARE: