Με Charlie Hebdo και οικονομία τα δύο νέα σποτάκια της ΝΔ

Με Charlie Hebdo και οικονομία τα δύο νέα σποτάκια της ΝΔ

Αφοπλισμός της αστυνομίας και κατάσχεση καταθέσεων των πολιτών, σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δύο καινούρια γαλάζια διαφημιστικά μηνύματα

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια με δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας.

Το πρώτο με τον τίτλο “Η Ασφάλεια των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη” και το δεύτερο “Ψηφίζουμε για να Χτίσουμε”, ενώ σε αντίθεση με το πρώτο σποτ υπό τον τίτλο “Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο”, τα δύο τελευταία εμπεριέχουν αρνητικά μηνύματα και ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο τονίζεται ο αφοπλισμός των αστυνομικών, η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και η ιθαγένεια χωρίς κανόνες που προτείνει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξει ότι η μόνη εγγύηση για την επαύριον της χώρας είναι η ΝΔ. “Λέμε την αλήθεια”.

Στο επίκεντρο του δεύτερου τηλεοπτικού σποτ βρίσκεται η οικονομία και η ανάγκη εξόδου της χώρας από την κρίση, επικρίνοντας τη φράση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ “θα τους χορέψουμε πεντοζάλη στην Ευρώπη”. “Μα θα εμπιστευτούμε αυτούς;”, αναρωτιέται ο πρωταγωνιστής του βίντεο. “Με τι λεφτά θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους; Με τις καταθέσεις του κόσμου; Εγώ με τόσες θυσίες που έχω κάνει, εγώ αυτό το ρίσκο ούτε το καταλαβαίνω, ούτε το αντέχω”, καταλήγει το βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα