Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου στην ομιλία Τσίπρα

Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου στην ομιλία Τσίπρα

Ντυμένος απλά, με παρέα φίλων, ζητωκραυγάζει όταν ο Τσίπρας αναφέρεται στο κίνημα "Occupy Wall Street". Ο "αγανακτισμένος" γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου στην πρώτη γραμμή των προεκλογικών ομιλιών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια

Ανάμεσα στους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Ομόνοια για να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ήταν και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας , δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του.

Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι , παρακολούθησε με όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.

Σύμφωνα μάλιστα με Χειροκρότησε μάλιστα με πάθος όταν στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα “Occupy Wall Street”.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν.

Όταν κάποιοι άρχισαν να τον συγχαίρονται για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, εκείνος απλά τους ευχαρίστησε, συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή Φωτογραφίας: nocomments.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα