“Ποτέ με τον Μπέο” το μήνυμα της ΔΗΜΑΡ

“Ποτέ με τον Μπέο” το μήνυμα της ΔΗΜΑΡ
Ο Αχιλλέας Μπέος στις κερκίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League Ελλάδας στο μεταξύ των ομάδων του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012 ΑΠΕ/ΜΠΕ ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οξύνεται η αντιπαράθεση της ΔΗΜΑΡ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της το κόμμα του Φώτη Κουβέλη

Αδιανόητος είναι κάθε διάλογος με τον Αχιλλέα Μπέο, τόνισε σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, απαντώντας στον «γνωστό διεκδικητή της δημαρχίας του Βόλου» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, σχετικά με δηλώσεις που έκανε έπειτα από τη δριμεία κριτική που άσκησε ο Φώτης Κουβέλης για την υποψηφιότητά του, αλλά και την έκκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να καταψηφιστεί στον β’ γύρο.

Η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει επίσης ότι ο κ. Μπέος «προσβάλλει με τη στάση του τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης και επετέθη με φρασεολογία Χρυσής Αυγής κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Προέδρου της».

«Προφανώς, κάθε διάλογος μαζί του είναι αδιανόητος. Ούτως ή άλλως, την απάντηση θα την πάρει την Κυριακή από τους δημοκρατικούς πολίτες του Βόλου» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα