Στ. Θεοδωράκης: Το σημερινό debate ήταν η αποθέωση της δημιουργικής ασάφειας

default image

Πως σχολίασε το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ήταν η μονομαχία του πολιτικού τίποτα. Δεν άκουσα να λέει κάποιος μια συγκεκριμένη πρόταση. Σήμερα αντιθέτως υπήρξε αρκετή μαγκιά και επιθετικότητα κι ακόμη αποθέωση της δημιουργικής ασάφειας” ανέφερε κατά την παρέμβαση του στο STAR και την εκπομπή “Στον Ενικό” ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού, ερωτώμενος από το Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε: “Δεν πιστεύω ότι κάποιος από τους δύο κέρδισε. Εκτιμώ ότι και οι δύο έχασαν. Οι δύο αρχηγοί που διεκδικούν την εξουσία δεν έχουν δώσει καμία απάντηση, και νομίζω ότι εδώ κρύβεται μία πολιτική απάτη”. Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών είπε: “Προτείνουμε τη Δευτέρα μετά τις εκλογές τα κόμματα που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο Τσίπρα να κάνουν μία πολιτική συμφωνία. Προσέξτε, δεν εννοώ κυβέρνηση, λέω πολιτική συμφωνία” και συνέχισε: “Όλοι να κάνουμε λίγα βήματα πίσω, να συμφωνήσουμε πως θα λύσουμε τα μεγάλα θέματα της χώρας και μετά να υπάρξει μία κυβέρνηση”.

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους λέγοντας, “ψαλιδίστε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ γιατί τους έχουμε πληρώσει ακριβά. Δώστε στο Ποτάμι ένα μεγάλο ποσοστό για να μπορέσει να καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση και να μην μας κυβερνούν οι κομματικοί υπάλληλοι. Να μας κυβερνούν οι ικανοί και οι άξιοι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα