Υπ. Ανάπτυξης: 6,2 δισ. από το ΠΔΕ για τα συνεχιζόμενα έργα

Το κτίριο του Υπουργείου Ανάπτυξης, στην οδό Μεσογείων, Τρίτη 03 Ιουνίου 2008.
Το κτίριο του Υπουργείου Ανάπτυξης, στην οδό Μεσογείων, Τρίτη 03 Ιουνίου 2008. ΑΠΕ-ΜΠΕ

To Υπ. Ανάπτυξης διαθέτει 6,2 δισ. για τα συνεχιζόμενα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του 2016. Πώς κατανέμονται ανά φορέα

Πιστώσεις για τα συνεχιζόμενα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του έτους 2016, διαθέτει το υπουργείο Ανάπτυξης, όπως προβλέπει ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Με τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) καθορίζεται, κατά Φορέα, ειδικό Φορέα ΠΔΕ και Συλλογική Απόφαση, το συνολικό ύψος των πιστώσεων του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων που θα διατεθεί κατά την διάρκεια του 2016 για την εκτέλεση των συνεχιζόμενων από τα προηγούμενα έτη έργων.

Οι πιστώσεις συνεχιζόμενων έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2016 περιλαμβάνονται στο συνημμένο παράρτημα της παρούσης, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.

«Κάθε τροποποίηση του αρχικού σχεδιασμού για τα συνεχιζόμενα έργα καθώς και η ένταξη νέων έργων στο ΠΔΕ, γίνεται με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, εφόσον οι πιστώσεις των έργων δεν υπερβαίνουν το σύνολο των εγκεκριμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων και του ορίου προέγκρισης ανάληψης υποχρέωσης έναντι του Προϋπολογισμού του επόμενου έτους», αναφέρεται στην ΚΥΑ.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στην aftodioikisi.gr:

Δύο σενάρια για τις μειώσεις συντάξεων – Ο απόηχος από το άρθρο Τόμσεν

Πώς έγινε ο Βούτσης υπουργός Εσωτερικών – Όλο το παρασκήνιο από τη Ζωή

ADVERTISING

SHARE: