Motor Oil: Εξαγόρασε τον εναλλακτικό πάροχο NRG

Motor Oil: Εξαγόρασε τον εναλλακτικό πάροχο NRG

Δυναμική είσοδο στην λιανική ενέργειας επιχειρεί η Motor Oil με την εξαγορά του 90% της NRG η οποία ήδη κατέχει πάνω από το 1% της αγοράς

H Motor Oil ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης την κατ’ αρχήν συμφωνία για την απόκτηση ποσοστού 90% του μετοχικού κεφαλαίου της εδρεύουσας στο Μαρούσι Αττικής εταιρείας NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Αντισυμβαλλόμενη είναι η εδρεύουσα στην Κύπρο εταιρεία NRG GLOBAL ENERGY TRADING HOUSE LTD που είναι μοναδική μέτοχος της NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το ποσοστό της NRG GLOBAL ENERGY TRADING HOUSE LTD στην NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. θα μειωθεί σε 10%.

Η NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2012 στον ενεργειακό κλάδο ως εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας και το σημερινό μερίδιο αγοράς της ξεπερνά το 1%. Το πελατολόγιο της NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, καθώς επίσης και οικιακούς πελάτες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Motor Oil η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από τις εποπτικές αρχές. Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την πορεία της συναλλαγής με μεταγενέστερες ανακοινώσεις ή μέσω των ενδιάμεσων και ετήσιων οικονομικών εκθέσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα