Πρόταση για χρηματοδότηση 200 εκατ. ευρώ από ελληνικές τράπεζες έχει λάβει η ΔΕΗ

Ατελείωτες οι ουρές σήμερα στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστίδου.'Εως αργά το μεσημέρι έφταναν ακόμα και έξω στο πεζοδρόμιο,Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ατελείωτες οι ουρές σήμερα στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστίδου.'Εως αργά το μεσημέρι έφταναν ακόμα και έξω στο πεζοδρόμιο,Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ενδεικτική πρόταση για νέα χρηματοδότηση ύψους 200 εκ. ευρώ έχει λάβει η ΔΕΗ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει λάβει νέα χρηματοδότηση ύψους 200 εκ. ευρώ, διαψεύδοντας έτσι αναφορές στον τύπο σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές τράπεζες έχουν αποτραπεί από το να χορηγούν δάνεια στη ΔΕΗ βάσει συστάσεων του SSM.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου το οποίο αναφέρει ότι «ο SSM έχει ζητήσει από τις ελληνικές τράπεζες να μην χρηματοδοτούν με νέα δάνεια την ΔΕΗ», η ΔΕΗ ενημερώνει ότι έχει πρόσφατα λάβει ενδεικτική πρόταση από κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών για νέα χρηματοδότηση ύψους 200 εκατ. ευρώ, στην οποία αναφέρθηκε επίσης και ο οίκος αξιολόγησης S&P στην έκθεσή του με ημερομηνία 25.11.2016. Οι όροι της πρότασης αυτής τελούν, ως είθισται, υπό διαπραγμάτευση μεταξύ της ΔΕΗ και των τραπεζών.

ΠΗΓΗ: energypress.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΗ

ADVERTISING

SHARE: