Αντίστροφη μέτρηση για την απονομή των βραβείων Superbrands

Οι κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες της Ελλάδας διαγωνίζονται για να τιμηθούν με το βραβείο "Superbrands 2016" και να λάβουν τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως, για χρήση στις προωθητικές τους ενέργειες

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την 5η απονομή των βραβείων Superbrands 2016 που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο διαγωνισμός "Corporate Superbrands Greece 2016", εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει ως σκοπό να αναδείξει, και αυτή τη φορά, τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας.

Πρόκειται για τα κορυφαία brands (εταιρικές επωνυμίες) της ελληνικής αγοράς ανά κλάδο, τα οποία επελέγησαν μετά από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων και έπειτα από διενέργεια δημοσκόπησης της κοινής γνώμης.

Οι κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στις 20 Μαρτίου 2017, η οποία θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής και κατά την οποία θα τους απονεμηθεί το βραβείο αλλά και τους θα δοθεί προαιρετικά η ειδική σφραγίδα των "Κορυφαίων Εταιρικών Επωνυμιών στην Ελλάδα 2016", σφραγίδα διαρκούς αριστείας με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως, για χρήση στις προωθητικές τους ενέργειες.

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους.

Τα κριτήρια, με βάση τα οποία ψηφίζονται οι εταιρίες είναι τα ακόλουθα:

- Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης

- Αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια

- Εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς: 'Αγορά' (ποιότητα και τιμή προϊόντος ή υπηρεσίας), 'Εργασιακές σχέσεις' (σύννομη και διάφανη λειτουργία, κλίμα και πρακτικές) 'Κοινωνία' (Χορηγικές, πολιτισμικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες) και 'Περιβάλλον' (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Μάθετε περισσότερα για τις εξελίξεις στα Corporate Superbrands Greece 2016 στην επίσημη ιστοσελίδα των Superbrands 2016 και στη σελίδα των βραβείων στο Facebook.

ADVERTISING

SHARE: