Απόστολος Αποστολάκης: Ο επενδυτής των success stories ανοίγει τα χαρτιά του

Απόστολος Αποστολάκης: Ο επενδυτής των success stories ανοίγει τα χαρτιά του

Ο ιδρυτής του VentureFriends Απόστολος Αποστολάκης θα μιλήσει για την καινοτόμα και νεοφυή επιχειρηματικότητα στην 4η Οικονομική Διάσκεψη της ΕΕΝΕ

Είναι ο άνθρωπος που “κρύβεται” πίσω από την πώληση των δύο πιο πετυχημένων εφαρμογών στην ελληνική αγορα, του taxibeat και του e-food. O  λόγος για τον Απόστολο Αποστολάκη ο οποίος ξεκίνησε ως επιχειρηματίας πριν από 20 χρόνια, σε πολύ νεαρή ηλικία, με το e-shop.gr για να συνεχίσει την πορεία του ως επενδυτής.

Πέρα από τις παραπάνω επιτυχημένες επιχειρήσεις ο Απόστολος Αποστολάκης έχει συνδέσει το όνομα του με start up και εφαρμογές στην Ελλάδα όπως το doctoranytime.gr, το e-table,gr, την nannuka.gr η οποία πρόσφατα επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στην φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας, το funkmartini.gr και το spotmechanic.gr.

Παράλληλα μέσω του VentureFriends Fund που δημιούργησε στις αρχές του 2016 έχει χρηματοδοτήσει αρκετές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο λειτουργίας τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συμμετάσχει μαζί με την ιδρυτή του Endeavor,  Mareva Grabowski στην θεματική ενότητα της 4ης ετήσιας οικονομικής διάσκεψης της ΕΕΝΕ, που φέρει τίτλο: Ανατρεπτικά, Καινοτόμα & Νεοφυή Επιχειρηματικά Σχήματα στην Αιχμή της Εθνικής Προσπάθειας.

Συντονιστής της ενότητας είναι ο Μιχάλης Στάγκος από το Industry Distruptors – Game Changers (ID-GC).

H 24MEDIA στηρίζει επικοινωνιακά την 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών μέσω του news24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα