Athens Ledra: Πλειοδότησε αμερικανική εταιρία με 33,050 εκατ. ευρώ

Athens Ledra: Πλειοδότησε αμερικανική εταιρία με 33,050 εκατ. ευρώ
Επίσχεση εργασίας από τους εργαζομένους στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel την Τρίτη 31 Μαΐου 2016. Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η εταιρεία δεν έχει καταβάλει μισθούς από το Μάρτιο, αλλά ούτε και το δώρο του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πελάτες που διέμεναν στο ξενοδοχείο ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν ενώ όσοι έφθασαν στο ξενοδοχείο δεν έγιναν δεκτοί. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Νέα εποχή για το ιστορικό ξενοδοχείο. Την πρόσληψη τους και επαναλειτουργία του, ζητούν οι εργαζόμενοι

Νέα εποχή για το ιστορικό ξενοδοχείο Ledra που πλέον από την Τετάρτη έχει ιδιοκτήτη, έπειτα από γόνιμο πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Πλειοδότης και μοναδικός ενδιαφερόμενος ήταν η μονοπρόσωπη εταιρεία “Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Hotel ΑΕ”, η οποία εκπροσωπεί το αμερικανικό, επενδυτικό fund Hines που δραστηριοποιείται στον τουρισμό.

Σε ό,τι αφορά το ποσό η εταιρία προσέφερε 33,05 εκατ. ευρώ. Η Alpha Βank είχε θέσει τον πήχυ στα 33 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι ο πρώτος πλειστηριασμός είχε γίνει πριν ένα περίπου χρόνο, με τιμή εκκίνησης 47,8 εκατ. ευρώ.

Η Hines διαθέτει πάνω από 500 ακίνητα σε όλο τον κόσμο ενώ στην Ελλάδα η εταιρεία διαθέτει γραφεία. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο για θετική εξέλιξη, ζητώντας την πρόσληψή τους και επαναλειτουργία του ξενοδοχείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα