City breaks σε 3 ηπείρους με καθημερινές πτήσεις!

City breaks σε 3 ηπείρους με καθημερινές πτήσεις!
Shuttershock

Τι αποκαλύπτει η κατακόρυφη αύξηση των ολιγοήμερων πακέτων διακοπών;

Τα τελευταία δυο χρόνια το www.18-24.gr έχει κατακτήσει με γρήγορους ρυθμούς την Ευρώπη αφού πλέον σας ταξιδεύει με καθημερινές πτήσεις σε 29 ευρωπαϊκούς προορισμούς και μετρά ήδη 1200 συνεργασίες με ξενοδοχεία. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, αφού η επέκτασή του και στις υπόλοιπες ηπείρους, είναι βασικός στόχος. Κάτι που αρχίζει και γίνεται σαφές, αφού προστέθηκαν άλλοι δυο προορισμοί σε Ασία (Dubai) και σε Αφρική (Maracesh). Και όπως φαίνεται, είναι μόνο η αρχή.

City Breaks – Κατακόρυφη άνοδος

Την περίοδο αυτή το www.18-24.gr έχει δώσει έμφαση στα ολιγοήμερα πακέτα διακοπών, τα λεγόμενα city breaks, με τη φετινή χρονιά να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία στο κομμάτι αυτό, μιας και η αύξηση αγγίζει το 70% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση της εταιρείας.

Όπως φαίνεται ήδη από το πρώτο δίμηνο του ’18, οι περισσότεροι Έλληνες στρέφονται πλέον στις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται για ολιγοήμερες αποδράσεις σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς, κυρίως λόγω των καθημερινών πτήσεων των low cost εταιρειών τόσο από την Αθήνα όσο κι από τη Θεσσαλονίκη.

Η φετινή αύξηση στις κρατήσεις ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα από την πλατφόρμα του www.18-24.gr αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου εκτός του ότι είναι το πιο δύσκολο σαν περίοδος ταξιδιού, αμέσως μετά τις γιορτές, φέτος είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’ λόγω των έργων.

Ήδη η τάση δείχνει να είναι ακόμη περισσότερο ανοδική για το επόμενο διάστημα. Με δεδομένη την πλήρη επαναλειτουργία του αεροδρομίου ‘Μακεδονία’, την ανακοίνωση νέων πτήσεων σε αρκετούς προορισμούς από το Ελ. Βενιζέλος, αλλά και την σταδιακή προσθήκη νέων προορισμών μετά τον Οκτώβριο, θεωρούμε πως ο στόχος μας για το 2018 όχι μόνο θα επιτευχθεί αλλά επιδιώκουμε αύξηση που θα προσεγγίζει το 200% σε σχέση με πέρσι’ αναφέρει ο Χρήστος Τσιμιρκιώτης, υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης της εταιρείας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία αφού το 18-24 Travel από την αρχή της λειτουργίας του, έδωσε προτεραιότητα στο να παράξει τεχνολογία και σε δεύτερη φάση στο να δημιουργήσει τουριστικό προϊόν.

Είναι το μοναδικό online σύστημα κρατήσεων που δίνει τη δυνατότητα επιλογής ολοκληρωμένου πακέτου διακοπών ακόμα και για ολιγοήμερες αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στη βάση του περισσότερα από 1200 ξενοδοχεία σε 27 Ευρωπαϊκές πόλεις. Οι τιμές κι οι διαθεσιμότητες ενημερώνονται αυτόματα καθημερινά, δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το πακέτο που επιθυμεί και να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο το κόστος του συνόλου των υπηρεσιών.

Το καινοτόμο αυτό σύστημα έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί από την ίδια την εταιρεία αφού διαθέτει in house τμήμα που αποτελείται από έξι developers. Παράλληλα το τελευταίο διάστημα τρέχουν νέες καμπάνιες προώθησης του site, που προσαρμόζονται και παραμετροποιούνται αλγοριθμικά με βάση τη ζήτηση αλλά και τη διαθεσιμότητα

Ο κόσμος πάντα αναζητά τη χαμηλότερη τιμή. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε την τεχνολογία, με βάση τις επιλογές του πελάτη, που να του δίνει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, αυτό που ψάχνει στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσε να βρει. Είναι κάτι που βελτιώνουμε κι εξελίσσουμε συνεχώς, ενώ τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα λειτουργίας μας, οδηγούν και στον επανασχεδιασμό της πλατφόρμας, ώστε να παρέχει ακόμη πιο γρήγορα κι αξιόπιστα αποτελέσματα Ελπίζουμε η νέα πλατφόρμα να είναι στον αέρα το Σεπτέμβρη” δηλώνει η HR Manager της εταιρείας, Χριστίνα Τσαπέκου.

Στεφανία Ντόκου

 

Η λύση που προσφέρει το www.18-24.gr είναι η καλύτερη και η πιο απλή. Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη, αντί να ψάχνει ξεχωριστά για τη μεταφορά, τη διαμονή και τις άλλες υπηρεσίες που θέλει να χρησιμοποιήσει στο ταξίδι του, να μπορεί εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της εταιρίας να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το συνδυασμό των υπηρεσιών που επιθυμεί βάζοντας απλά τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν. Είναι κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό φάνηκε έντονα και στην τελευταία επίσκεψη των στελεχών του 18-24 στην ΙΤΒ του Βερολίνου.

Η κίνηση ειδικά στο αεροπορικό κομμάτι δεν πέρασε απαρατήρητη από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής flight data, οι οποίες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να μάθουν περισσότερα για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της εταιρίας μας” αναφέρει η Administration Manager του 18-24 TRAVEL, Χριστίνα Σβολιαντοπούλου.

Στεφανία Ντόκου

 

Όλα δείχνουν ότι το 18-24 TRAVEL εξελίσσεται στον Νο1 πάροχο αεροπορικών πακέτων διακοπών στην Ελλάδα, τόσο από τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας του όσο και από τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο όγκος των ταξιδιωτών το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου αντιστοιχεί σε 10 charter, τότε η απόσταση από τα παραδοσιακά τουριστικά πρακτορεία δείχνει να είναι μεγάλη!

Είναι όμως και αυτοί που εύλογα θα αναρωτηθούν αν το όνομα της εταιρείας είναι δεσμευτικό ή αποτρεπτικό για κάποιον πελάτη ώστε να κάνει κράτηση μέσα από το www.18-24.gr Ο CEO της εταιρείας Γιώργος Καρανάσιος εξηγεί: “Το όνομα το επιλέξαμε το 2004, δίνοντας έμφαση στη στόχευση ενός συγκεκριμένου ηλικιακού group. Αυτό μας στήριξε και δέχτηκε πιο εύκολα την χρήση της τεχνολογίας, αφού κατάλαβε αμέσως τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας. Όσοι όμως ήταν τότε 24, σήμερα είναι 38! Κι αποτελούν την καλύτερη διαφήμισή μας όχι μόνο στους συνομηλίκους αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες. Αρκεί μόνο να σας αναφέρω πως στα αεροπορικά πακέτα, σχεδόν το 80% των κρατήσεων αφορούν πελάτες μεταξύ 35 και 50 ετών”.

Το www.18-24.gr, με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που προσφέρει, αποτελεί την ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να αποδράσει ακόμα και για ολιγοήμερες διακοπές. Και όσο γι’ αυτούς που τους προβληματίζει η ημερομηνία που πρέπει να επιλέξουν οι συνεργάτες της εταιρίας μας συμβουλεύουν οτι η καλύτερη είναι εκεί που θα βρεις τη φτηνότερη τιμή. Γι’ αυτό να θυμάσαι ότι όσο νωρίτερα, τόσο φτηνότερα!



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα