Coca-Cola: στήριξε για 4η συνεχή χρονιά το TEDxAcademy

Coca-Cola: στήριξε για 4η συνεχή χρονιά το TEDxAcademy

Χάρισε αμέτρητες στιγμές απόλαυσης και… τον καλύτερό της εαυτό!

Για 4η συνεχή χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAcademy, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με κεντρικό θέμα “Ο καλύτερός μας εαυτός – Our Best Self”, σημαντικοί Έλληνες και ξένοι εισηγητές κατάφεραν με τις ιδιαίτερες προσεγγίσεις τους να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ ενέπνευσαν με τις ομιλίες τους και παρότρυναν τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η Coca-Cola, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της απέναντι στην προώθηση της καινοτομίας, βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό του TEDxAcademy ως Premier Partner, με τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, η οποία ξεκίνησε παγκοσμίως το ταξίδι της με αφετηρία την Ελλάδα.

Η Coca-Cola, υποδέχτηκε περισσότερους από 1.700 επισκέπτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσκαλώντας τους να απολαύσουν με τα μάτια κλειστά τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, η οποία βρίσκεται ήδη ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών!

Το παγκοσμίου φήμης συνέδριο TEDxAcademy, χάρισε στους παρευρισκόμενους μια συναρπαστική ματιά στο παγκόσμιο μέλλον, μέσα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση. Το αγαπημένο μας brand κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης και δροσιάς, «φυσικά» με κλειστά μάτια.

#TasteTheFeeling

#cocacolagreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα