Επιμελητήριο Ξάνθης: Είναι κρίμα να κλείσει μια κερδοφόρα επιχείρηση

Επιμελητήριο Ξάνθης: Είναι κρίμα να κλείσει μια κερδοφόρα επιχείρηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιος Μωραϊτης, με αφορμή την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 πως δεν γίνεται να κλείσουν εταιρίες που είναι κερδοφόρες, και ζήτησε λύση από την Πολιτεία

“Ζητούμε νομική, πολιτική λύση στο θέμα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης, τονίζοντας έτσι την αναγκαιότητα να διασωθεί η ΣΕΚΑΠ. Όπως ανέφερε, το τελευταίο διάστημα έχουν κλείσει πολύ μεγάλες επιχειρήσεις στην Ξάνθη και θα πρέπει, ειδικά για μια εταιρία που “δεν είναι υπό πτώχευση αλλά καταστήθηκε υπό πτώχευση”.

Εν συνεχεία επεσήμανε πως ο Ιβάν Σαββίδης διέσωσε την εταιρία από πτώχευση και την έκανε κερδοφόρα, με εξαγωγική δραστηριότητα, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της διάσωσής της. Πρόσθεσε ότι δεν γίνεται να κλείσουν εταιρίες που είναι κερδοφόρες, τη στιγμή μάλιστα που θα μείνουν άνεργοι 170 εργαζόμενοι σε μια περιοχή που το ποσοστό της γενικής ανεργίας είναι 50-60%. Παράλληλα υπογράμμισε ότι από τους 10.000 εργαζόμενους που υπήρχαν στα εργοστάσια της περιοχής, τώρα έχουν μείνει λιγότεροι από 3.000.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα