Επίσημη πρώτη της GEFCO στην Ελλάδα

Επίσημη πρώτη της GEFCO στην Ελλάδα
WWW.AKZOT.GR

Την πορεία και τους στόχους της θυγατρικής της στην ελληνική αγορά παρουσίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στελέχη της εταιρείας Industrial Logistics, GEFCO

Ο όμιλος GEFCO, παγκόσμιος φορέας στον τομέα των industrial logistics και ηγέτης πανευρωπαϊκά στα automotive logistics, ανακοινώνει επίσημα τη λειτουργία του στην Ελλάδα, μεταφέροντας την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του σε παγκόσμιες λύσεις, σχεδιασμένες να υποστηρίζουν τους κατασκευαστές. "Ως εταιρεία με μοναδική εμπειρία στη διαχείριση και βελτιστοποίηση σύνθετων αλυσίδων εφοδιασμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την εμπειρία μας αυτή, καθώς και την ικανότητά μας να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των πελατών μας στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους οικονομικούς τους στόχους, το επίπεδο εξυπηρέτησης και την ποιότητα υπηρεσιών που απαιτείται", δήλωσε ο Pierre-Jean Lorrain, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της GEFCO για την Κεντρική Ευρώπη, τις Βαλκανικές και τις Μεσογειακές χώρες.

"Η GEFCO επιδιώκει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της και την παρουσία της στην ελληνική αγορά και αναμένεται σχεδόν να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της το 2017. Σκοπεύουμε, επίσης, να μεταφέρουμε στις εγχώριες επιχειρήσεις την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και δεκαετίες στον τομέα των logistics, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη της χώρας" δήλωσε ο Fabien Gauchet, Γενικός Διευθυντής της GEFCO Ελλάδας.

Με εμπειρία 68 ετών, ο όμιλος GEFCO έχει αναπτύξει ισχυρή εξειδίκευση στη διαχείριση σύνθετων αλυσίδων εφοδιασμού για τους πελάτες του. Ξεκινώντας από το χώρο των logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία - μία από τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες σε ό,τι αφορά την εφοδιαστική της αλυσίδα - η GEFCO εκμεταλλεύεται την εμπειρία της και αναπτύσσει συνεχώς τεχνογνωσία για την εξυπηρέτηση πελατών από διάφορους βιομηχανικούς τομείς: αυτοκινητοβιομηχανία, βιομηχανία, ενέργεια, ηλεκτρονικά, FMCG, φαρμακοβιομηχανία και γεωργία.

Η τεχνογνωσία του Ομίλου GEFCO ξεκινά από τις βασικές υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών (οδικές, σιδηροδρομικές, εναέριες, θαλάσσιες και πολυτροπικές) οι οποίες αντίστοιχα περιλαμβάνουν οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες ή εναέριες μεταφορές και φτάνει έως πολύπλοκες πολυτροπικές door-to-door λύσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν αποθήκευση, τελωνειακή και φορολογική εκπροσώπηση καθώς και υπηρεσίες επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών. Αυτή η σωρευτική εξειδίκευση των ανθρώπων της GEFCO επιτρέπει στον Όμιλο να οργανώνει ομαλές διηπειρωτικές door-to-door ροές για τους πελάτες του. Με την υποστήριξη των τεχνικών του ομάδων, ο όμιλος GEFCO αναλύει συνεχώς τις ροές και τις υπάρχουσες λύσεις των πελατών του ώστε να βρίσκει ευκαιρίες για βελτιστοποίησή τους και με τον τρόπο αυτό να αναπτυχθεί παράλληλα με τους πελάτες του.

Η GEFCO Ελλάδας προσφέρει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του ομίλου GEFCO. Η θυγατρική του εταιρία ήδη αναπτύσσει διεθνείς οδικές λύσεις για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Μία τέτοια είναι και η 72H / 96H οδική door-to-door λύση για την Schneider Electric, από το κέντρο logistics της στην Ουγγαρία στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα με cross-dock στην Αθήνα και track & trace IT παρακολούθηση.

Η GEFCO Ελλάδας θα αναπτύξει περαιτέρω λύσεις όπως οι μεταφορές με ελεγχόμενη θερμοκρασία για τους τομείς των τροφίμων και της φαρμακοβιομηχανίας, οι οποίοι έχουν μεγάλη παρουσία στην Ελλάδα.

ADVERTISING

SHARE: