Γ. Βερνίκος στο Ραδιόφωνο 24/7: Να μην επαναπαυτούμε μετά τη συμφωνία στο Eurogroup

Γ. Βερνίκος στο Ραδιόφωνο 24/7: Να μην επαναπαυτούμε μετά τη συμφωνία στο Eurogroup

«Πρέπει να είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων. Να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είμαστε» δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού

«Η συμφωνία στο Eurogroup είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά πρέπει να μην επαναπαυτούμε» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού και πρόεδρος της Vernicos Yachts, Γιώργος Βερνίκος.

«Πρέπει να είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων. Να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είμαστε» συμπλήρωσε ο κ. Βερνίκος και τόνισε ότι «αν είμαστε φιλικοί στις επενδύσεις, από το θαλάσσιο περιβάλλον μπορούμε να αποκτήσουμε πλούτο».

«Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε πολύ καλά φέτος. Ο τουρισμός μπορεί να είναι η ατμομηχανή, αλλά να συνδεθεί και με άλλες δράσεις» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Βερνίκος θα απευθύνει σήμερα ομιλία στην ημερίδα ” Η Αττική επιχειρείπου διοργανώνει σήμερα στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Πρόγραμμα  «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία».

Σε ένα πυκνό και ενδιαφέρον πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει πολυδιάστατη εκπροσώπηση του «επιχειρείν» σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, θα παραστούν και θα μιλήσουν η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Ρένα Δούρου, η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, κα Corina Creţu και ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Οι εργασίες της Ημερίδας ολοκληρώνονται στις 18:00. Το καλωσόρισμα και τις εισαγωγικές ομιλίες θα ακολουθήσουν τρεις θεματικές ενότητες συζήτησης με τίτλους «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», «Έξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα» και «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα