H GREEN ενεργά στο πλευρό των νέων και της καινοτομίας υποστηρίζει το GreenTech Challenge by ESU NTUA

H GREEN ενεργά στο πλευρό των νέων και της καινοτομίας υποστηρίζει το GreenTech Challenge by ESU NTUA
GreenTech Challenge

Η GREEN είναι η εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των νέων, της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με πάθος για την καινοτομία και στόχο να αλλάξουν τον κόσμο της ενέργειας προσφέροντας οικονομικά τιμολόγια αλλά και απλό ξεκάθαρο λογαριασμό χωρίς έξτρα χρεώσεις για το σπίτι και την επιχείρηση όλων μας. Παράλληλα, επιτελεί πλούσιο κοινωνικό έργο στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξέλιξη, και την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας.

Αυτή τη φορά, η GREEN ανέλαβε το ρόλο του χορηγού στον διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GreenTech Challenge by ESU NTUA, που διοργανώνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ο διαγωνισμός αυτός, έχει ως στόχο την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών με επίκεντρο την πράσινη καινοτομία, αλλά και την διερεύνηση της έμπρακτης εφαρμογής τους στο οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας. Πολυάριθμες επιχειρηματικές ομάδες συγκεντρώθηκαν υποβάλλοντας τις προτάσεις τους, ενώ τον ρόλο του μέντορα ανέλαβαν επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας.

Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες: Περιβάλλον & Ενέργεια, Έξυπνες & Βιώσιμες Πόλεις, Καινοτόμα Πράσινα Προϊόντα & Προηγμένα Υλικά. Η GREEN θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με στους καινοτόμους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες, συμβάλλοντας στο πολύ σημαντικό έργο του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της διοργάνωσης του GreenTech Challenge by ESU NTUA.

Η GREEN, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που έχει δημιουργήσει ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού της σχεδιασμού, γίνεται αρωγός της καινοτομίας, συμμετέχοντας σε δράσεις που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον.

Στην GREEN δημιουργούμε μαζί σας μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο μέλλον.

Μάθετε περισσότερα για την GREEN στο 210 42 94 500 / 800 800 1000 ή στα νέα της ιστοσελίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα