H TUS Airways επενδύει στην Ελλάδα

H TUS Airways επενδύει στην Ελλάδα
Tus Airlines Johan Havelaar [email protected]

Με νέα δρομολόγια συνδέει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία τη Λάρνακα με πολλές πόλεις στην Ελλάδα

Με ιδιόκτητο στόλο που αποτελείται από jets Fokker 80/100, η TUS Airways έχοντας ως βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, ήδη έχει ξεκινήσει πτήσεις στην Ελλάδα.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε με την απευθείας σύνδεση Αθήνας και Λάρνακας, ενώ διευρύνει το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω.

Μάλιστα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εξετάζει περαιτέρω ανάπτυξή της στην Ελλάδα, με νέους προορισμούς, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει ζήτηση και ανάγκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα προχωρήσει σε εσωτερικά δρομολόγια, δηλαδή εντός της Ελλάδας.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Commercial Manager της TUS Airways Yaron Eskeles, παρουσία τουγενικού αντιπροσώπου (GSA) της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Η Τus Airways είναι μία καινούργια αεροπορική εταιρεία της Κύπρου με ξένα επενδυτικά κεφάλαια. Οι πρώτες πτήσεις της πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2016.

Στόχος του οράματος «Τhe Ultimate Schedule», είναι η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη με συχνές πτήσεις, προσφέροντας άνεση, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες υπηρεσίες εν πτήσει. Η TUS Airways πρόκειται να πετάξει σε 16 προορισμούς το 2018. Τα Fokker jets είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα, αποτελεσματικά και γρήγορα αεροσκάφη με πολύ άνετα καθίσματα και leg rooms, ώστε να κάνουν το ταξίδι πιο ξεκούραστο για κάθε τύπο επιβάτη.

Καταλήγοντας, η Ιωάννα Χατζηκωστή, εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού παρουσίασε αναλυτικά το όμορφο νησί της Κύπρου και τις δυνατότητές που προσφέρει.

Με νέα δρομολόγια συνδέει η κυπριακή αεροπορική εταιρεία τη Λάρνακα με πολλές πόλεις στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα