Η Εθνική Τράπεζα Επίσημος Χορηγός του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

5th Athens Half Marathon, in Athens, on March 20, 2015 / 5  ,  , 20 , 2016
5th Athens Half Marathon, in Athens, on March 20, 2015 / 5 , , 20 , 2016 NIKOS LIBERTAS / SOOC

Και αυτή τη χρονιά θα συμμετάσχει με την  ομάδα “i-run” και περισσότερους από 700 δρομείς, και στα τρία αγωνίσματα  δρόμου

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει να στηρίζει για 4η χρονιά, ως Επίσημος Χορηγός, τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο και με γνώμονα τη σημασία του ευ αγωνίζεσθαι στηρίζει και τον Παιδικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως ονομαστικός Χορηγός.

Η Εθνική Τράπεζα και αυτή τη χρονιά, θα συμμετάσχει με την ομάδα “i-run” και περισσότερους από 700 δρομείς, και στα τρία αγωνίσματα δρόμου των 5, 10 και 42 χλμ., αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές ομάδες της διοργάνωσης.

Με αφορμή την υποστήριξη και συμμετοχή της στον Μαραθώνιο, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει φέτος σε όλους τους δρομείς, το συλλεκτικό ‘’i-bank payband’’του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Πρόκειται για τη νέα προπληρωμένη κάρτα με τη μορφή βραχιολιού, για εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές.

Tην Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας στο Sponsor’s Village θα βρίσκονται επίσης, ως υποστηρικτές της δράσης και πρεσβευτές του act4Greece (πρόγραμμα της Εθνικής για την προώθηση της κοινωνικής τραπεζικής) και δυο σπουδαίοι αθλητές παγκοσμίου φήμης, Υπερήφανος Χορηγός των οποίων είναι η Εθνική Τράπεζα.

Η διεθνούς εμβέλειας πρωταθλήτρια τένις, με αριθμό κατάταξης 48 σε παγκόσμιο επίπεδο, Μαρία Σάκκαρηκαι ο πρωταθλητής Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης.

ADVERTISING

SHARE: