INTRASOFT: Την ολοκληρωμένη λύσης της επέλεξε ο Οργανισμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Μπαχρέιν

INTRASOFT: Την ολοκληρωμένη λύσης της επέλεξε ο Οργανισμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Μπαχρέιν

Μία ακόμη σημαντική συμφωνία για την Intrasoft International η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής επιλέχθηκε από τον Οργανισμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Μπαχρέιν (SIO) για την παροχή συνολικής λύσης με σκοπό την αυτοματοποίηση των διαδικασιών στις συντάξεις, τις εισπράξεις εισφορών και τη διαχείριση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η INTRASOFT θα είναι επιπλέον υπεύθυνη για τη διαχείριση και αυτοματοποίηση όλων των εσωτερικών επιχειρηματικών διαδικασιών του Οργανισμού. Η σύμβαση διάρκειας 24 μηνών, η οποία υπεγράφη νωρίτερα τον Μάρτιο, χωρίζεται σε περιόδους εφαρμογής, υποστήριξης και συντήρησης.

Το νέο σύστημα της INTRASOFT θα συμβάλλει στην εκπλήρωση των βασικών επιχειρηματικών στόχων του Οργανισμού, οι οποίοι περιλαμβάνουν την τυποποίηση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την διαλειτουργικότητα και τη συνεχή εξέλιξη του συστήματος. Ειδικότερα, η INTRASOFT θα παρέχει λύσεις για τη συλλογή εισφορών, τη διαχείριση συντάξεων και παροχών, την είσπραξη οφειλών, τις νομικές διαδικασίες και τις χρηματοοικονομικές πράξεις, ενώ οι βασικές λειτουργίες και το back office θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και τυποποιημένες. Η διαδικτυακή πύλη του συστήματος θα ενισχύσει την άμεση επικοινωνία με τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και εφαρμογών για κινητά.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της πρόκειται για μια επιτυχία μεγάλης σημασίας για την εταιρεία, η οποία επενδύει στην «προϊοντοποίηση» των βασικών της υπηρεσιών στους τομείς των ηλεκτρονικών τελωνείων, της κοινωνικής ασφάλισης, της ασφάλισης υγείας, της φορολογίας και του compliance. Με έντονη ευρωπαϊκή παρουσία, η επιτυχημένη ανάπτυξη της INTRASOFT σε έργα δημοσίου τομέα στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική αλλά και πέρα ​​από αυτήν, χαρακτηρίζεται από σημαντικές νίκες τα τελευταία χρόνια.
Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η πρόσφατη επιτυχία μας στο Μπαχρέιν ενισχύει την ηγετική παγκόσμια θέση μας στον τομέα των ολοκληρωμένων προϊόντων πληροφορικής για την κοινωνική ασφάλιση. Είναι η πρώτη μας σύμβαση για σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης στη Μέση Ανατολή και σκοπεύουμε να διερευνήσουμε πλήρως τις δυνατότητες που μας φέρνει αυτή η σημαντική ευκαιρία τα επόμενα χρόνια. Η απαράμιλλη γνώση και εμπειρία μας στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μελλοντική επιτυχία.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα