ITB BERLIN: To 18-24 TRAVEL πάει Βερολίνο!

ITB BERLIN: To 18-24 TRAVEL πάει Βερολίνο!

Μετά την επιτυχημένη μας παρουσία στην WTM του Λονδίνου όπου πραγματοποιήσαμε μια σειρά σημαντικών συναντήσεων και νέων συνεργασιών, ήρθε η σειρά της ITB στο Βερολίνο.

Το 18-24 TRAVEL θα βρίσκεται στην Διεθνή  Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου που ανοίγει τις πύλες της 7- 11 Μαρτίου και καλύπτει όλο τον τομέα του ταξιδιού από τους προορισμούς και τα ξενοδοχεία μέχρι τα συστήματα κρατήσεων.

Η ΙTB αποτελεί το ιδανικό μέρος για κάθε νέα τάση σχετικά με τον τουρισμό γι’ αυτό και εμείς θεωρούμε σημαντική την  παρουσία μας εκεί έτσι ώστε να ενημερωθούμε για κάθε νέα εξέλιξη σε τεχνολογικές εφαρμογές και  καινοτομίες στον τουριστικό κλάδο.

Έχουμε ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις με τους μεγαλύτερους wholesalers του κόσμου και με ITs αεροπορικών εταιριών.

Στόχος μας είναι πολύ σύντομα  να καταφέρουμε να  κατακτήσουμε την  ευρωπαϊκή τουριστική αγορά με τη δημιουργία μιας ακόμη πιο εξελιγμένης πλατφόρμας ώστε να είναι πανευρωπαϊκή σε επίπεδο πωλήσεων και παγκόσμια σε επίπεδο προϊόντων.

Στην ΙΤΒ το 18-24 TRAVEL θα εκπροσωπήσουν ο General Manager Δημήτρης Γραμμένος, οι Web Developer

Γιώργος Παγωνουδης και Ιγνατης Δράκουλας, η  Administration  Manager Χριστίνα Σβολιαντοπουλου,  και  η HR Manager Χριστίνα Τσαπέκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα