Καινοτόμες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας

Καινοτόμες εξελίξεις στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας
electricity transmission pylon silhouetted against blue sky at dusk electricity transmission pylon silhouetted against blue sky at dusk

Η Ελληνική Ενεργειακή Εταιρεία Volton ανακοίνωσε μία ιδιαίτερα πρωτοπόρα συνεργασία με τη Nova

Η αξιοπιστία, η υγεία και η σοβαρότητα μιας εταιρείας κρίνονται αφενός σε βάθος χρόνου, αλλά και καθημερινά μέσω των επιλογών, της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της διαρκούς εγρήγορσης που υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις. Η Ελληνική Ενεργειακή Εταιρεία Volton https://volton.gr/el φαίνεται να το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και μας παρουσιάζει δείγματα γραφής που αποδεικνύουν την αφοσίωση και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τόσο τους ίδιους τους καταναλωτές της, όσο και το πεδίο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Μία πρόσφατη εξέλιξη, που δείχνει πως στον πυρήνα της της φιλοσοφίας της έχει τη διαρκή εξέλιξη, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι η εγκαινίαση μίας ιδιαίτερα πρωτοπόρας συνεργασίας που φέρνει στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας το πρώτο white label προϊόν, μία πραγματική δύσκολη και ιδιαίτερης σημασίας ενέργεια για τα ελληνικά δεδομένα. Σε συνεργασία με τη Nova που πλέον εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, internet και σταθερή τηλεφωνία, η Volton θα προσφέρει στους συνδρομητές της προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, κάτω από την «ομπρέλα» των νέων υπηρεσιών, Nova Energy.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για μία συνεργασία ιδιαίτερα σημαντική για την Ελληνική αγορά, που όπως υπογράμμισε ο Γενικός Διευθυντής της Volton, κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος σε δηλώσεις του, θα οδηγήσει τη Volton https://volton.gr/el να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά ενέργειας, καθώς η Nova διαθέτει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων κι εξυπηρέτησης με εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα.

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για ένα δυναμικό πεδίο που εξελίσσεται ταχέως, αλλά και πως ο κύριος στόχος της Volton https://volton.gr/el είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Πιο συγκεκριμένα, η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Παρακολουθώντας τα προσεκτικά σχεδιασμένα βήματά της εκτιμούμε πως η καινοτόμα φιλοσοφία της σε συνδυασμό με την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση είναι τα σημεία – κλειδιά που καθόρισαν τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της και μας κάνει να αναμένουμε για το τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα