Κωτσόβολος: Δεν έχουμε σχέση με τον παραπλανητικό διαγωνισμό που τρέχει στο facebook

Κωτσόβολος: Δεν έχουμε σχέση με τον παραπλανητικό διαγωνισμό που τρέχει στο facebook

Μετά την Σκλαβενίτης και την ΑΒ Βασιλόπουλος η Κωτσόβολος είναι η νέα εταιρεία "δόλωμα" που χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να "ψαρέψουν" τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Κωτσόβολος σχετικά με παραπλανητικό διαγωνισμό που “τρέχει” στο facebook κάνοντας χρήση του ονόματος και του λογότυπου της αλυσίδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς κυκλοφορεί χορηγούμενη ανάρτηση (sponsored post) στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, που οδηγεί σε ψεύτικη προωθητική ενέργεια με δωροεπιταγές σε παραπλανητικό site (www.kotsovolos.site) που ΔΕΝ έχει διοργανωθεί από την εταιρεία Κωτσόβολος.

Οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό τρέχει η Κωτσόβολος φιλοξενείται αποκλειστικά και επικοινωνείται από τα επίσημα κανάλια μας (www.kotsovolos.gr, www.facebook.com/kotsovolos).

Για τη συμμετοχή σας σε επίσημη προωθητική ενέργεια ή διαγωνισμό της εταιρείας ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το pin του κινητού σας.

Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια οδηγεί σε συνδρομητική υπηρεσία αποστολής sms που επιφέρουν χρεώσεις στο χρήστη. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε phising ενέργειες και να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση του site ή της σελίδας Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα