Μαρινόπουλος: Κανονικά λειτουργούν τα καταστήματα

Μαρινόπουλος: Κανονικά λειτουργούν τα καταστήματα

Οι τελευταίες εξελίξεις ανάγκασαν την διοίκηση της Μαρινόπουλος να προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης όπου τονίζει ότι τα καταστήματα του δικτύου συνεχίζουν να λειτουργούν

Οι παρανοήσεις που πιθανόν να δημιουργήθηκαν από τις εξελίξεις με τους πιστωτές οδήγησαν την διοίκηση της Μαρινόπουλος να διευκρινίσει ότι τα καταστήματα παραμένουν σε λειτουργία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Δελτίου Τύπου που κοινοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης: 

Με κανονικούς ρυθμούς διεξάγεται η λειτουργία των καταστημάτων Μαρινόπουλος Α.Ε. σε συνέχεια της κατάθεσης αιτήματος, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, για την υπαγωγή της εταιρείας σε διαδικασία εξυγίανσης, που εκδικάζεται την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Τα καταστήματα και οι εργαζόμενοι τους καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμή λειτουργία και την άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Παράλληλα, συνεχείς είναι οι συζητήσεις με τις τράπεζες για τη διαμόρφωση του πλαισίου που θα επιτρέψει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπαγωγή σε διαδικασία εξυγίανσης αποτελεί τη μοναδική λύση για τη διατήρηση της λειτουργίας της εταιρείας και των θέσεων εργασίας καθώς και τη διασφάλιση των οφειλών προς τους προμηθευτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα