Με αυξημένη συμμετοχή ξεκίνησε η 82η ΔΕΘ

Με αυξημένη συμμετοχή ξεκίνησε η 82η ΔΕΘ

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού πέρασαν οι δύο πρώτες ημέρες της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, μικροί, μεγάλοι και πολλές οικογένειες με παιδιά, έσπευσαν στους χώρους της έκθεσης για να περιηγηθούν στα περίπτερα, να δουν τις συναυλίες αλλά και να πάρουν μέρος στα κουίζ και τα θεματικά πάρκα.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Ποζρικίδη, κατά την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, σημειώθηκε άνοδος της επισκεψιμότητας, της τάξης του 15% σε σχέση με την περσινή πρώτη ημέρα. Μάλιστα, η Κυριακή έφτασε στο 30% ψηλότερα σε σχέση με την περσινή Κυριακή.

Όσον αφορά τη δεύτερη ημέρα, ο κ. Ποζρικίδης, είπε στο News 24/7 πως η μέχρι στιγμής προσέλευση του κόσμου αφήνει άπαντες ιδιαίτερα ικανοποιημένους καθώς φαίνεται πως θα σημειωθεί νέα άνοδος στον αριθμό των επισκεπτών.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής που έχουν έρθει από το Σάββατο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τα εγκαίνια της Έκθεσης, στους χώρους της Helexpo, είναι από επιχειρηματίες, μέχρι φοιτητές, μαθητές αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία Θεσσαλονικείς και μη, που παραδοσιακά επισκέπτονται την ΔΕΘ.

Μετά τα επίσημα εγκαίνια του Σαββάτου, την Κυριακή ακολούθησαν τα επιμέρους εγκαίνια των περισσότερων περιπτέρων, ενώ το βράδυ ξεκινούν και οι μουσικές εκδηλώσεις στην εξέδρα που έχει στηθεί στη νότια πύλη της Έκθεσης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα