Με βαυαρικές φορεσιές το πλήρωμα της Lufthansa

Με βαυαρικές φορεσιές το πλήρωμα της Lufthansa

Αλλάζει στολές το πλήρωμα για όλη την περίοδο του Oktoberfest

Ένα ξεχωριστό τρόπο διάλεξε η Lufthansa για να αναδείξει το διάσημο φεστιβάλ μπύρας, Oktoberfest που θα γίνει στο Μόναχο. Πέραν τον δημοσιευμάτων στο επίσημο περιοδικό της, που διανέμει στο αεροσκάφος, θα κάνει πιο εμφατική την προβολή του φεστιβάλ ντύνοντας το πλήρωμα των αεροσκαφών της που πετούν από το Μόναχο με παραδοσιακές φορεσιές βαυαρίας.

Αυτό θα γίνει σε επιλεγμένα ευρωπαϊκά δρομολόγια ενώ και στα σημεία εξυπηρέτησης επιβατών θα είναι ντυμένο το προσωπικό με ανάλογες φορεσιές, προσφέροντας και τα νόστιμα ορεκτικά του Oktoberfest στις αίθουσες lounge και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Με την ευκαιρία του Oktoberfest του Μονάχου, το πλήρωμα της Lufthansa θα διαδώσει για άλλη μια φορά τη βαυαρική παράδοση σε όλο τον κόσμο. Νωρίτερα, στις 15 Σεπτεμβρίου, δώδεκα γυναίκες και δύο άνδρες αεροσυνοδοί προσγειώθηκαν στη Σεούλ με την πτήση LH 718, όπου τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Στις 25 Σεπτεμβρίου, το πλήρωμα φορώντας την παραδοσιακή βαυαρική φορεσιά θα πετάξει στη Νέα Υόρκη με την πτήση LH 410, ενώ την 1η Οκτωβρίου θα πετάξει στο Σαν Φρανσίσκο με την πτήση LH 458.

Το φετινό κοστούμι έχει σχεδιάσει ο σχεδιαστής Angermaier από το Μόναχο. Η παραδοσιακή ενδυμασία “Wiesndirndl” των γυναικών αεροσυνοδών είναι χρώματος σκούρο μπλε με γκρι-ασημί ποδιά. Οι άνδρες θα φορούν το παραδοσιακό παντελόνι “Lederhosen” με ένα σκούρο μπλε γιλέκο στο ίδιο ύφασμα με τις γυναικείες φορεσιές. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο Angermaier ντύνει τα πληρώματα της Lufthansa στο πνεύμα της μεγαλύτερης γιορτής μπύρας στον κόσμο.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, γιορτινές πτήσεις στο κλίμα του Oktoberfest θα πραγματοποιούνται και προς επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς από το Μόναχο. Στην αρχή και στο τέλος του Oktoberfest του Μονάχου, τα μέλη ενός πληρώματος της Lufthansa CityLine θα αντικαταστήσουν την στολή τους με μια παραδοσιακή φορεσιά “dirndl”. Στους φετινούς προορισμούς περιλαμβάνονται η Δρέσδη, το Άμστερνταμ, η Μπαστία, η Πράγα, η Τιμισοάρα, το Μυσντέρ / Όσναμπρουκ, το Βελιγράδι, η Βαρσοβία και οι Βρυξέλλες.

Είναι παράδοση αρκετών ετών κατά τη διάρκεια του Oktoberfest το προσωπικό της Lufthansa στην εξυπηρέτηση των επιβατών στο Terminal 2 να καλωσορίζει τους επισκέπτες φορώντας παραδοσιακή φορεσιά. Εκτός από τη στολή της Lufthansa, οι κυρίες θα φορούν την Lufthansa dirndl σε κίτρινο και μπλε χρώμα και αντίστοιχα οι κύριοι θα φορούν μπλε κοστούμια Tracht. Το προσωπικό στη lounge της First Class θα φοράει την ίδια παραδοσιακή φορεσιά σε χρυσό και μαύρο χρώμα.

Γαστρονομικές απολαύσεις στο έδαφος και στο σκάφος

Οι lounges της Lufthansa είναι επίσης εξοπλισμένες για το Oktoberfest. Όπως και πέρσι, πάνω από 4.000 κιλά Leberkäs, 38.000 κουλουράκια και περίπου 750 κιλά μοσχαρίσιου λουκάνικου αναμένεται να καταναλωθούν στις δώδεκα lounges της Lufthansa στο Terminal 2. Το Oktoberfest μενού στις εορταστικά διακοσμημένες lounges της First Class αρχίζει με μια «βαυαρική σούπα», ακολουθεί πάπια του αγρότη με χυμό πορτοκάλι και θυμάρι και ολοκληρώνεται με επιδόρπιο βερίκοκου με σάλτσα βανίλιας.

Φυσικά, θα υπάρχει και μια ποικιλία από βαυαρικές σπεσιαλιτέ στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Ένα ιδιαίτερο «κέρασμα» είναι και οι μικρές διακοσμητικές τσάντες με βαυαρικό design, οι οποίες θα προσφέρονται στη First Class και τη Business Class.

ADVERTISING

SHARE: