Μυτιληναίος: Στο επίπεδο Leadership της παγκόσμιας πρωτοβουλίας βιώσιμης ανάπτυξης CDP – WATER

Μυτιληναίος: Στο επίπεδο Leadership της παγκόσμιας πρωτοβουλίας βιώσιμης ανάπτυξης CDP – WATER

Διεθνής αναγνώριση της διαχρονικής δέσμευσής της Μυτιληναίος στη περιβαλλοντική υπευθυνότητα και κατ’ επέκταση στη βιώσιμη ανάπτυξη

Στο επίπεδο Leadership (A-) της παγκόσμιας πρωτοβουλίας CDP (ενότητα Water) συμπεριλήφθηκε η Mυτιληναίος για το 2017. Η συγκεκριμένη ενότητα της πρωτοβουλίας CDP και οι ποσοτικοί και ποιοτικοί δείκτες που τη συνοδεύουν, έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους επενδυτές να ενσωματώνουν στοιχεία που σχετίζονται με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στις επενδυτικές τους αποφάσεις.

Η συμμετοχή της Μυτιληναίος στην παγκόσμια πρωτοβουλία CDP – WATER είναι εθελοντική και πραγματοποιείται με την κατάθεση εκτενών στοιχείων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων από τους Τομείς της Μεταλλουργίας και της Ηλεκτρικής Ενέργειας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η MYTILINEOS κινήθηκε ανοδικά σε αντίθεση με την πτώση που καταγράφηκε στο Μ.Ο. της επίδοσης των εταιρειών παγκοσμίως τόσο του ενεργειακού και όσο και του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα.

Τέλος η Μυτιληναίος ήταν μία από τις 6.317 εταιρείες που συμμετείχαν στο CDP το 2017 και η μοναδική από την Ελλάδα στην ενότητα WATER. Το 2018 σηματοδοτεί την προετοιμασία της εταιρείας για την επίσημη συμμετοχή της και στην ενότητα CDP - CLIMATE CHANGE, διευρύνοντας τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές και διεθνείς και κλαδικές πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης.

ADVERTISING

SHARE: