Νέους δρόμους ανοίγει η Avis το 2017

Νέους δρόμους ανοίγει η Avis το 2017

Η Εταιρία πέτυχε μια ακόμη χρονιά με σημαντικά ρεκόρ

Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την Avis ήταν το 2016, καθώς η Εταιρία συνέχισε τα ρεκόρ στις επιδόσεις της και ενίσχυσε περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά μισθώσεων αυτοκινήτων. Αυτό ανακοινώθηκε χθες σε εκδήλωση της Εταιρίας στο Zonar’s, όπου παρευρέθησαν περισσότερα από 500 στελέχη πελατών και συνεργατών της, καθώς και στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, μετόχου της Avis.

Ειδικότερα, η Avis το 2016,  σημείωσε ρεκόρ αγοράς νέων αυτοκινήτων με 8.600 οχήματα, που αντιστοιχούν στο 11% των ταξινομήσεων αυτοκινήτων την περσινή χρονιά, καθιστώντας τον στόλο της τον πιο σύγχρονο στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι παραγγελίες αυτοκινήτων για μακροχρόνια μίσθωση αυξήθηκαν κατά 29%, ενώ αυξημένες κατά 15% ήταν και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με προσθήκη νέων σημείων εξυπηρέτησης και περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Avis σε σημαντικές τουριστικές περιοχές, φτάνοντας συνολικά τους 80 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Το 2016, η Avis επένδυσε €7 εκατ σε υποδομές και τεχνολογίες για την αναδιάρθρωση του δικτύου της και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, ενώ το συνολικό επενδυτικό της πλάνο και ο εκσυγχρονισμός του στόλου της ξεπέρασαν τα 160 εκατομμύρια ευρώ. Ως αποτέλεσμα αυτών των δράσεων, το 2016 η Εταιρία πέτυχε σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της στα €152,5 εκατ., με ρεκόρ κερδών στα €76,3 εκατ. EBITDA και €19,4 εκατ. κέρδη προ φόρων, αυξημένα κατά 41% σε σχέση με το 2015.

Στην εκδήλωση, ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avis αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της Εταιρίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, η Avis ξεχώρισε με τις επιδόσεις της σημειώνοντας ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα.  Αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο της ανεβάζοντας διαρκώς την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών της. Η αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα και εχέγγυο για την επιτυχία της».

O κ. Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, στην ομιλία του σημείωσε ότι: «Η Avis συνέχισε και το 2016 να ανοίγει νέους δρόμους και να ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά, σημειώνοντας για μια ακόμη χρονιά ιστορικά υψηλές επιδόσεις. Προτεραιότητά μας παραμένει η μοναδική εξυπηρέτηση των πελατών μας και επενδύουμε συνεχώς σε αυτήν, στους ανθρώπους μας και σε νέα αναβαθμισμένα συστήματα. Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για την Avis με σημαντικές αλλαγές, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα