O Paul Holmes ανοίγει το εορταστικό διήμερο στα Ermis Awards 2016

O Paul Holmes ανοίγει το εορταστικό διήμερο στα Ermis Awards 2016

Για μια ακόμα χρονιά οι σημαντικότεροι ομιλητές θα βρίσκονται στην Αθήνα για το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας

Μία από τις κορυφαίες μορφές της παγκόσμιας επικοινωνίας θα τιμήσει με την παρουσία του τα φετινά Ermis Awards. Μαζί του, πλήθος σπουδαίων ομιλητών πλαισιώνουν την ετήσια γιορτή της διαφήμισης καθιστώντας μια σημαντική εκδήλωση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Paul Holmes, είναι εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος του The Holmes Group, που ίσως αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο χώρο της επικοινωνίας. Για δεκαετίες συνεισφέρει σημαντικά με πρωτογενές ερευνητικό υλικό στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων μέσω του Holmes Report. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ιδρύσει και τον θεσμό των SABRE Awards, έναν παγκόσμιο βραβείο υψηλού κύρους που δίνεται σε τέσσερις γεωγραφικές περιφέρειες ανάμεσα τους και αυτή της ΕΜΕΑ.

To θέμα της παρουσίασης του είναι επίκαιρο όσο ποτέ: Public Relations in the Post-Truth World

Με τον μισό πληθυσμό να μην πιστεύει στις ειδήσεις, και το υπόλοιπο μισό να πείθεται από τον χείμαρρο των ψευδών ειδήσεων, ο Paul Holmes αναλύει την παρούσα κατάσταση και επιχειρηματολογεί ότι η επικοινωνία δεν χρειάζεται εναλλακτικά δεδομένα αλλά να είναι ειλικρινής, με αρχές ώστε να μπορεί να πείθει και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» των κατασκευασμένων πληροφοριών. Θα υποστηρίξει ότι, αν και είναι δυσκολότερο και πιο χρονοβόρο, η αξιοπιστία μπορεί να κατακτηθεί για να αποτελέσει την σημαντικότερη προστιθέμενη αξία στο χώρο της επικοινωνίας.

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.

Περισσότερα για το θεσμό μπορείτε να βρείτε στο: www.ermisawards.gr

Χρυσός Χορηγός: 24MEDIA

Χορηγός: Atcom

Υποστηρικτές: Musou, Pizza Hut, Brother & Brother, Χαιδεμένος, Math Studio, Nescafe  

Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας: Adbusness & advertising.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα