Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το 2015

Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το 2015

Δείτε τις καλύτερες εταιρείες που ανέδειξαν οι επιβάτες με την ψήφο τους το 2015. Ποια θέση καταλάμβαναν την περασμένη χρονιά

Η αεροπορική ιστοσελίδα Skytrax ανέδειξε τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2015 και τα βραβεία απονεμήθηκαν στους νικητές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η κατάταξη της Skytrax γίνεται με βάση τις εντυπώσεις που αποκόμισαν 18,9 εκατομμύρια ταξιδιώτες από 105 διαφορετικές χώρες. Στην έρευνα συμμετέχουν περισσότερες από 245 αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες αξιολογούνται βάσει 41 παραμέτρων-μεταξύ αυτών η διαδικασία επιβίβασης, η άνεση των καθισμάτων και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ας δούμε τις 20 αεροπορικές εταιρείες που ξεχώρισαν:

20. BRITISH AIRWAYS

Οι 20 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το 2015

Προηγούμενη θέση: 17

Παρά το γεγονός πως η British Airways δεν έλαβε αρκετά υψηλή βαθμολογία για να αναδειχθεί στις υψηλότερες θέσεις της λίστας, οι επιβάτες την επιβραβεύουν κάθε χρόνο σταθερά για το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από το προσωπικό και την άνεση των καθισμάτων.

19. THAI AIRWAYS

Thai Airways crew members pose beside the first Airbus Thai A380-800, bestowed with the royal name of
Thai Airways crew members pose beside the first Airbus Thai A380-800, bestowed with the royal name of "Si Rattana," at Bangkok's Suvarnabhumi International Airport September 29, 2012. The plane is Thai Airways first out of six Airbus Thai A380-800 and it will begin operation on October 6, according to the airline's press release. The Airbus A380-800 is the largest passenger airplane in the world. REUTERS/Chaiwat Subprasom (THAILAND - Tags: TRANSPORT BUSINESS) - RTR38KGG REUTERS

Προηγούμενη θέση: 14

Οι αερογραμμές Ταϋλάνδης ηγούνται εδώ και λίγα χρόνια στο χώρο της υψηλής ποιότητας μετακίνησης. Παρά το γεγονός πως η εταιρεία στοχεύει στην παροχή ανέσεων για τις business class και πρώτης θέσης πτήσεις, οι επιβάτες θεωρούν πως και στις οικονομικές θέσεις οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ιδιαιτέρως αξιόλογες. Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας συγκαταλέγονται η φιλική διάθεση του πληρώματος και το πολύ καλό φαγητό.

18. DRAGONAIR

Προηγούμενη θέση: 28

Πρόκειται για την μοναδική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να μπει στην εικοσάδα. Στην πραγματικότητα, η Skytrax ανέδειξε την εταιρεία από το Χονγκ-Κονγκ ως την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, μία θέση που κατείχε και το 2010 και το 2011.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη λιστα με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες

(Πηγή: Fortunegreece.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE: