Oι καλύτερες χώρες για να ανοίξεις μία επιχείρηση

Oι καλύτερες χώρες για να ανοίξεις μία επιχείρηση

Ποιος είπε ότι το να δουλεύεις μόνος σου δεν είναι ευχάριστο;

Ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκεται  η καριέρα σας, η ιδέα του να καθορίζετε εσείς τις ώρες εργασίας και τις προθεσμίες ακούγεται πολύ ελκυστική.

Προκειμένου να σας εμπνεύσει να μετακομίσετε στο εξωτερικό ως ελεύθεροι επαγγελματίες, η ιστοσελίδα συγκρίσεων  UK B2B έχει δημιουργήσει μια κατάταξη με τις καλύτερες χώρες για να ζήσετε, εάν θέλετε να είστε εσείς το «αφεντικό» του εαυτού σας.

Η μελέτη εξέτασε τους οικονομικούς παράγοντες και τους παράγοντες του τρόπου ζωής σε 57 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ ορισμένα από τα στοιχεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη σύνταξη της κατάταξης είναι  το κόστος διαβίωσης, οι μέσες ταχύτητες διαδικτύου, η ποιότητα του συστήματος μεταφορών, το κόστος ενός καφέ, οι συντελεστές φόρου εισοδήματος, καθώς και η ευκολία έναρξης μιας επιχείρησης.

Δείτε παρακάτω ποιες χώρες στον κόσμο είναι ιδανικές για να είστε αυτοαπασχολούμενοι:

ΤΣΕΧΙΑ

Τσεχικές πόλεις όπως η Πράγα αποτελούν καλή ευκαιρία για τους αυτοαπασχολούμενους, καθώς στα περισσότερα στοιχεία της έρευνας μεταξύ των οποίων το κόστος ζωής και ο φόρος εισοδήματος είναι αρκετά ικανοποιητικά.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Εκτός από τους χαμηλούς φόρους, στη Βουλγαρία το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλό. Μάλιστα, η χώρα έχει και τον φθηνότερο καφέ στον κατάλογο, περίπου 0,50 λεπτά.

ΕΣΘΟΝΙA

Η Εσθονία έλαβε πολύ καλές βαθμολογίες σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν στη δημιουργία της λίστας, ενώ το κόστος μεταφοράς ήταν αυτό που βρέθηκε στο επίκεντρο.

Δείτε και τις υπόλοιπες χώρες στο Fortunegreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα