Περισσότερο ελληνικό καλοκαίρι τώρα

Παραλία φωτό αρχείου

Νέα καμπάνια της Marketing Greece με διαγωνισμό της Aegean, με σκοπό να υπενθυμίσει ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει τον… Αύγουστο

Του Δημήτρη Μπαλή

Το μείζον ζητούμενο είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας μας, με ενέργειες που απευθύνονται κυρίως στους ξένους αλλά και τους Ελληνες που δεν μπόρεσαν να απολαύσουν διακοπές τους τρεις θερινούς μήνες.

Η Marketing Greece, που σχεδιάζει και υλοποιεί ενέργειες προβολής και προώθησης προορισμών της χώρας μας διεθνώς, έχει ήδη στον «αέρα» μια ακόμα προωθητική ενέργεια σε συνεργασία με την Aegean.

Συγκεκριμένα, στη ψηφιακή πλατφόρμα του Discovergreece.com, η νέα ψηφιακή καμπάνια « A second serving of Greek summer», προσκαλεί το κοινό που βρίσκεται στις καλοκαιρινές του διακοπές να μοιραστεί την αγαπημένη του στιγμή με μία φωτογραφία και να προσκαλέσει ένα φίλο του να ζήσει το... δεύτερο ελληνικό καλοκαίρι, κερδίζοντας αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines!

Σκοπός της ψηφιακής καμπάνιας είναι να διαδώσει το μήνυμα ότι το ελληνικό καλοκαίρι δεν τελειώνει τον Αύγουστο, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να απολαύσουν την μαγεία των καλοκαιρινών στιγμών στη χώρα όπου το καλοκαίρι ξεκινά και... αργεί να τελειώσει!
Η ψηφιακή καμπάνια στηρίζεται στα Social media κανάλια του Discovergreece.com, Facebook & Instagram.

«Όχημα» της ψηφιακής καλοκαιρινής καμπάνιας αποτελεί η χρήση του dedicated hashtag #moreGreeksummer που συγκεντρώνει και εμπλουτίζει φωτογραφικό υλικό στην ειδικά διαμορφωμένη landing page, εκεί όπου ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί και να ενημερωθεί περισσότερο για την ψηφιακή καλοκαιρινή δράση.

Η νέα καμπάνια, είναι διαθέσιμη στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα με την προώθηση στην κοινότητα του Discovergreece.com που ξεπερνά το 1.000.000 μέλη, η καμπάνια θα ενισχυθεί περαιτέρω με στοχευμένη ψηφιακή διαφήμιση.

ADVERTISING

SHARE: