Praktiker Ανθούσας: Κοσμοσυρροή το πρώτο διήμερο

Praktiker Ανθούσας: Κοσμοσυρροή το πρώτο διήμερο
Το κατάστημα των Praktiker στην Ανθούσα

Περίπου 30.000 άτομα εκτιμάται ότι θα επισκεφθούν το (διπλό) κατάστημα της Praktiker στην Ανθούσα στις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του

Κατά την διάρκεια της τελετής εγκαινίων του διπλού καταστήματος των Praktiker στην Ανθούσα την περασμένη Πέμπτη, τόσο ο αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου όσο και ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, στις ομιλίες τους τόνιζαν, μεταξύ των άλλων, ότι το νέο κατάστημα ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην αγορά της περιοχής. 

Το πρώτο διημέρο ήρθε με την σειρά του να αποδείξει το ορθό του λόγου τους καθώς, την Παρασκευή το κατάστημα των Praktiker επισκέφθηκαν πάνω απο 13.000 άτομα ενώ σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 15.000. Σε αντίστοιχους ρυθμούς εκτιμάται ότι θα κινηθεί και η Κυριακή, όπου θα ολοκληρωθεί το τριήμερο των εγκαινίων και των ειδικών προσφορών και εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η εταιρεία.

Το 16ο κατάστημα της Praktiker, είναι το πρώτο διπλό καθώς σε ξεχωριστό κτίριο έχει δημιουργηθεί τμήμα B2B. Οι χώροι πώλησης του διπλού καταστήματος ξεπερνούν τα 10.000 τ.μ. ενώ δημιουργήθηκαν περισσότερες από 120 θέσεις εργασίας οι οποίες καλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους γειτονικούς δήμους.

27 χρόνια στην Ελλάδα

Φέτος η εταιρεία Praktiker Hellas συμπληρώνει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της, Γιαννης Σελαλμαζίδης κατά την διάρκεια των εγκαινίων. «Ξεκινήσαμε το 1999 εισάγοντας τον θεσμό του DIY και παραμένουμε κοντά στους Έλληνες καταναλωτές με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Όσο δύσκολες και αν έχουν υπάρξει οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας εμείς στην Praktiker Hellas πάντα αισιοδοξούμε έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. Σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας σταθερά και δυναμικά με στόχο το 7ο κατάστημα στην Αττική, το δεύτερο στη θεσσαλονίκη και δύο ακόμα καταστήματα στη νησιωτκή ελλάδα έως το 2020. Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία μιας εταιρείας και των ανθρώπων της και προς αυτή τη κατεύθυνση κινούμαστε με όλες τις δυνάμεις μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα