Qatar Airways: Η καλή πορεία έφερε επέκταση της γραμμής Ντόχα – Μύκονος

Qatar Airways: Η καλή πορεία έφερε επέκταση της γραμμής Ντόχα – Μύκονος

Παράταση πέρα από τον Σεπτέμβριο που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός παίρνει το τρίτο απευθείας δρομολόγιο που πραγματοποιεί η Qatar Airways στην Ελλάδα

Μετά από την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης της Μυκόνου στα τέλη Μαΐου και την εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει μέχρι στιγμής, η Qatar Airways ανακοινώνει την επέκταση της γραμμής, η οποία πλέον θα διαρκέσει έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018, από τα τέλη Σεπτέμβρη που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Η επέκταση του δρομολογίου στο δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας θα περιλαμβάνει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από τη Ντόχα, όπως είχε προβλεφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό του δρομολογίου.

Η Μύκονος είναι ένα παγκοσμίου φήμης κοσμοπολίτικο νησί και αποτελεί έναν παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων. Το νησί είναι γνωστό για την γραφικότητά του και τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες του, ενώ ο επισκέπτης του μπορεί παράλληλα να συνδυάσει τις διακοπές του και με επίσκεψη στη Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Η Γενική Διευθύντρια της QatarAirways σε Ελλάδα και Κύπρο, κα TheresaCissell, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο.»

Οι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη διακεκριμένη θέση και 132 θέσεις στην οικονομική θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα