Σκλαβενίτης: Απορροφάται και συγχωνεύεται το 2018

Σκλαβενίτης: Απορροφάται και συγχωνεύεται το 2018
Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Την απορρόφηση της Σκλαβενίτης από τις Ελληνικές Υπεραγορές ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Σκλαβενίτης. Γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, οι Εταιρείες “Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.” & ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.” θα συγχωνευτούν, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, υπό ένα ΑΦΜ, αυτό των Ελληνικών Υπεραγορών.

Σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει η εταιρία στην Περιφέρεια Αττικής, αναρτήθηκε και επίσημα η απόφαση για να ξεκινήσουν οι σχετικές τεχνικές διαδικασίες με τις οποίες οι δύο εταιρείες θα ενοποιηθούν.

Πρόκειται για μία διαδικαστική εξέλιξη, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε συνέχεια της απορρόφησης του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες επί της ουσίας, η πρωτοβουλία προωθεί τον εξορθολογισμό του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας και θα συμβάλλει στην επίτευξη αποτελεσματικότερης διαχείρισης των δομών της.

Σήμερα η εταιρία ενημέρωσε σχετικά και όλους τους προμηθευτές, ώστε να τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο για την οργάνωση της διαδικασίας προμηθειών και τροφοδότησης των καταστημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα δίκτυο της Σκλαβενίτης αριθμεί 520 καταστήματα και πάνω από 25.000 εργαζομένους, επομένως η ενοποίηση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι θα βελτιστοποιήσει εσωτερικές διαδικασίες, τη διαχείριση των προμηθευτών, ακόμα και την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας ανάμεσα σε εργαζομένους που προέρχονται από 2 διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα