Στις 16 Μαΐου Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον IAB

Στις 16 Μαΐου Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον IAB

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 (ώρα 4 μ.μ.) πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Civitel (*) από τον IAB Hellas η 17η Γενική Συνέλευσή του, στην οποία τα μέλη του Οργανισμού Διαδραστικής Επικοινωνίας καλούνται επίσης να αναδείξουν τη νέα Διοικούσα Επιτροπή, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Πειθαρχική Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του IAB Hellas, θα παρουσιαστεί η Έκθεση πεπραγμένων της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής, θα αναλυθεί και εγκριθεί ο απολογισμός της Οικονομικής Διαχείρισης ενώ θα αναγνωστεί και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτρoπής, για την περίοδο από 1ης/1/2017 έως 31/12/2017.

Στη συνέχεια θα εγκριθούν τα πεπραγμένα και θα απαλλαγούν τα μέλη της Διοικούσας από κάθε ευθύvη για πράξεις, ενέργειες και αποφάσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου (1/1/2017-31/12/2017). Αμέσως μετά θα κατατεθεί πρόταση και έγκριση του πρoϋπoλoγισμoύ εσόδων και εξόδων της διαχειριστικής περιόδου 1/1/2018-31/12/2018 θα παρουσιαστεί το έργο των Επιτροπών και το Σχέδιο Δράσης 2018 και θα σχηματιστεί Επιτροπή για τις ανάγκες επικαιροποίησης και τροποποίησης του Καταστατικού.

Στο τέλος της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του IAB Hellas. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γεvική Συvέλευση και φυσικά στις αρχαιρεσίες του IAB Hellas, έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό (άρθρο 13), τα ταμειακώς εντάξει μέλη, δηλαδή τα μέλη που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του έτους 2017.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών όσοι οφείλουν ακόμη τη συνδρομή τους μπορούν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή στον χώρο της Γενικής Συνέλευσης πριν την έναρξή της. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, της Εξελεγκτικής και της Πειθαρχικής Επιτροπής πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4/5/2018.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκπροσώπου των εταιρειών – μελών του IAB Hellas να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, έχουν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν εκπρόσωπο της διοίκησης της εταιρείας ή άλλη εταιρεία-μέλος προκειμένου να τους εκπροσωπήσει. * Λεωφόρος Κηφισίας 2Α Μαρούσι, τηλέφωνο 2106801900 u0009

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα