Τη διαφορά έκανε και φέτος η Nestlé Professional στη HoReCa, με προτάσεις και καινοτομίες για τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού

Τη διαφορά έκανε και φέτος η Nestlé Professional στη HoReCa, με προτάσεις και καινοτομίες για τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού
EVENT & CORPORATE PHOTOGRAPHY / WWW.ELISSEOSKONTIS.COM

Για άλλη μια χρονιά η Nestlé Professional έλαβε μέρος στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση της HoReCa, όπου για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η ομάδα της καλωσόρισε επαγγελματίες και καταναλωτές στα 2 εντυπωσιακά της περίπτερα.

Στοχεύοντας στο να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του ροφήματος, η Nestlé Professional παρουσίασε τις νέες τάσεις του καφέ, της σοκολάτας αλλά και του mixology, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα οι προτάσεις της Nestlé Professional και των brands της, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φιλοξενώντας εκλεκτούς και διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο του περιπτέρου είχε το bar του Buondi Caffè. Η εξειδικευμένη ομάδα των baristi πρόσφερε ιδανικά εσπρέσο τονίζοντας ότι κάθε ποικιλία έχει το δικό της χαρακτήρα και συμβάλλει στην τελική γεύση του χαρμανιού, ικανοποιώντας ξεχωριστές απαιτήσεις. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από παρουσιάσεις και σεμινάρια γευσιγνωσίας για τις νέες τάσεις παρασκευής καφέ φίλτρου (Βrewing) με βασικό πρωταγωνιστή τον Buondi Single Origin Honduras. Την Κυριακή το περίπτερο του Buondi Caffè επισκέφθηκε ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης, όπου μαζί με τον Coffee Expert της Nestlé Professional Γιώργο Μακρόπουλο συνδύασαν μοναδικές δημιουργίες brunch, με τα διαφορετικά γευστικά προφίλ των χαρμανιών του Buondi Caffè σε ένα απόλυτα πετυχημένο Coffee Pairing Session.

Στο bar του Nescafé, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν πρώτοι δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, premium μέλη της οικογένειας του brand: το Nescafé Azera Nitro & το Nescafé Azera Cold Brew. To Nescafé Azera Nitro αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους Arabica & Robusta, ιδανικό για το σύστημα Nitro το οποίο επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο του Nescafé. Το Cold Brew αποτελεί τη νέα τάση στον κρύο καφέ παγκοσμίως. Μέσω της αργής απόσταξης του, ο Nescafé Azera Cold Brew, προσέφερε ένα απόλυτα ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα.

Τη διαφορά έκανε και φέτος η Nestlé Professional στη HoReCa, με προτάσεις και καινοτομίες για τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού

Στις λύσεις για τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξεχώρισαν τα συστήματα καφέ Nescafé Alegria, η ιδανική επιλογή των ξενοδόχων που αναζητούν μια ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων με ευκολία και ταχύτητα. Φέτος η γκάμα των μηχανών διευρύνθηκε με τη νέα μηχανή ATP, από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μόνο με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού έναν εσπρέσο από φρεσκοαλεσμένους κόκκους καφέ.

Ένα μοντέρνο… καφενείο θύμιζε το bar του αγαπημένου καφέ των Ελλήνων, φτιαγμένο παραδοσιακά στη χόβολη. Ο Λουμίδης Παπαγάλος, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σπύρο Αλεξόπουλο, Coffee Expert της Nestlé Professional, παρουσίασε τις δύο κλασικές συνταγές με παραδοσιακά υλικά, τον Λουμίδη Παπαγάλο Πολίτικο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο και τον Λουμίδη Παπαγάλο Άρωμα Ρόδου με ροδόνερο, και φυσικά την κρύα εκδοχή του, τον Λουμίδη Παπαγάλο Cold Brew για όσους θέλουν να απολαμβάνουν παγωμένο τον αγαπημένο ελληνικό καφέ!

Για τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης, η Nestlé Chocolate έστησε μια σοκολατερί με πολλές συνταγές ροφημάτων εμπνευσμένες από τη σοκολάτα για κάθε προτίμηση – σκούρα & λευκή, ζεστή & κρύα. Αγαπημένοι συνδυασμοί, όπως σοκολάτα με φυστικοβούτυρο, smarties, μείγμα μαστίχας με αλκοόλ, παγωμένη μαύρη σοκολάτα και σκούρα & λευκή με καραμελωμένα καρύδια, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου. Την παράσταση έκλεψε ο master της σοκολάτας και στενός συνεργάτης της Nestlé Professional, Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μοιράστηκε πρωτότυπες ιδέες για συνταγές ροφημάτων με βάση τα προϊόντα της N estlé Chocolate, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στους παρευρισκόμενους.

Η Nestlé Professional συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Barista SCA, με τον Coffee Expert Χρήστο Σωτήρο να καταλαμβάνει την 3η θέση Πανελλαδικά. Χορηγός του Πρωταθλήματος ήταν ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μεγάλο χορηγό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ σε Μπρίκι.

Τη διαφορά έκανε και φέτος η Nestlé Professional στη HoReCa, με προτάσεις και καινοτομίες για τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού
EVENT & CORPORATE PHOTOGRAPHY / WWW.ELISSEOSKONTIS.COM

Τέλος, από το περίπτερο της Nestlé Professional δε θα μπορούσε να λείπει το Perrier όπου καλωσόρισε ως guest καλεσμένο τον Θοδωρή Πύριλλο, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο του σύγχρονου bartending, παρουσιάζοντας τέσσερα ξεχωριστά cocktails, τα Pop Up Drinks, που εντυπωσιάζουν με τους συνδυασμούς των υλικών!

Για τέσσερις ημέρες, οι νέες καινοτομίες και τα εξελιγμένα προϊόντα της Nestlé Professional κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της στον κλάδο της εστίασης.

ADVERTISING

SHARE: