Το Εδιμβούργο υποδέχτηκε διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής

Το Εδιμβούργο υποδέχτηκε διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής
© SIMON WILLIAMS

Οι συνεργάτες όλων των βαθμίδων του παραγωγικού δικτύου της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην «Αθήνα του Βορρά», όπως χαρακτηρίζεται

Με τη συμμετοχή 100 διακεκριμένων συνεργατών πραγματοποιήθηκε, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ταξίδι επιβράβευσης των παραγωγικών και ποιοτικών επιδόσεων των στελεχών πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με προορισμό το Εδιμβούργο.

Οι συνεργάτες όλων των βαθμίδων του παραγωγικού δικτύου της εταιρίας που συμμετείχαν στο ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην «Αθήνα του Βορρά», όπως χαρακτηρίζεται το Εδιμβούργο και να επισκεφτούν το κάστρο που δεσπόζει στην πόλη και φιλοξενεί πρώην βασιλικά διαμερίσματα, αίθουσες με πίνακες και αγάλματα, εκκλησίες, καθώς και πολλά μουσεία όπως το Museum of Royal Scots Dragoon Guards που περιέχει μετάλλια, στολές και όπλα της Σκωτσέζικης φρουράς, κτίρια φυλακών, πύργους και πολλά ακόμα.

Με μία εκδρομή στην ενδοχώρα, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν το κάστρο του Stirling όπου δόθηκε η περίφημη ομώνυμη μάχη, με πρωταγωνιστές το Γουίλιαμ Γουάλας, το «Λαϊκό Ήρωα» και τους Χαϊλάντερς του απέναντι στους Άγγλους στρατιώτες του Εδουάρδου Α’.

Στη συνέχεια, η επίσκεψη στο αρχαιότερο αποστακτήριο της Σκωτίας έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των περίφημων ουίσκι.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζαφείρης και τα διευθυντικά στελέχη κ.κ. Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων, Σωτήρης Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων, που συνόδευαν το ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες για θέματα που αφορούσαν τόσο τις πωλήσεις όσο και εν γένει την πορεία της Εταιρίας, επιβεβαιώνοντας τον κοινό στόχο για όλο και καλύτερα αποτελέσματα και ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για ακόμη υψηλότερες διακρίσεις, με το κλείσιμο του παραγωγικού έτους 2017.

ADVERTISING

SHARE: