To κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός γιόρτασε 10 χρόνια σε μια εβδομάδα γεμάτη πάρτι και εκπλήξεις

To κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός γιόρτασε 10 χρόνια σε μια εβδομάδα γεμάτη πάρτι και εκπλήξεις
Το κατάστημα IKEA Κηφισός γιόρτασε 10 χρόνια λειτουργίας ΙΚΕΑ

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιόρτασε, την προηγούμενη εβδομάδα, με ένα μεγάλο πάρτυ, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις

Από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 31 Μαρτίου, το κατάστημα IKEA Κηφισός μεταμορφώθηκε στον πιο γιορτινό προορισμό και κάλεσε όλους τους φίλους της IKEA να γιορτάσουν μαζί τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Όλη την εβδομάδα η IKEΑ έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να κερδίσουν πολλά δώρα ανάλογα με τις αγορές τους, συμμετέχοντας στον Τροχό της Τύχης και στη μεγάλη κλήρωση, για προϊόντα αξίας 3.000 ευρώ.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός γιόρτασε 10 χρόνια λειτουργίας ΙΚΕΑ

Η κορύφωση των εκδηλώσεων έγινε το Σάββατο 31 Μαρτίου με ένα μεγάλο πάρτι που διήρκησε όλη την ημέρα. Σε εορταστικό κλίμα, μπαλόνια αιωρούνταν παντού, ενώ η IKEA πρόσφερε λιχουδιές και εδέσματα στους περαστικούς. Με την είσοδο τους στο κατάστημα, οι επισκέπτες ανακάλυψαν τους στολισμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που πρόσφεραν προτάσεις και ιδέες στολισμού για το δικό τους σπίτι.

undefined

Το ενδιαφέρον του κόσμου κέντρισε η IKEA band, η οποία έκανε την εμφάνιση της στους χώρους του καταστήματος σε ανύποπτες στιγμές τραγουδώντας εορταστικά τραγούδια.

Για τους μικρούς της φίλους, η ΙΚΕΑ διοργάνωσε παιδικές δραστηριότητες στο παιδικό δωμάτιο, με face painting, balloon animateur και άλλα μοναδικά happenings που έκαναν το πάρτυ μαγικό. Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί! Στιγμές γέλιου και χαράς πρόσφερε το ειδικά διαμορφωμένο photobooth, όταν ο κόσμος το επισκέφτηκε για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός στα σουηδικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα