Το νερό ‘Θεόνη’ βάζει πλώρη για την Κίνα

Το νερό ‘Θεόνη’ βάζει πλώρη για την Κίνα

Το "Θεόνη", το εμφιαλωμένο νερό από την Γούρα, τετραπλασιάζει την παραγωγή του με στόχο τις εξαγωγές

Την επίσημη πρώτη του παρουσίαση είχε το μεσημέρι της Τετάρτης « το καλύτερο νερό στον κόσμο» μετά από την σχετική του βράβευση στις ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσε σε δημοσιογραφικό γεύμα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Τσέλιος η εταιρεία ξεκινάει το φθινόπωρο νέα επένδυση ύψους 7 εκατ. ευρώ με στόχο τον τετραπλασιασμό της παραγωγής έχοντας κυρίως στόχο οι εξαγωγές της να φθάσουν το 40% των συνολικών. Όπως αναφέρθηκε η παραπάνω επένδυση θα καλυφθεί από κεφάλαια των μετόχων. 

Σήμερα η παραγωγική δυναμικότητα είναι 20.000 φιάλες την ώρα ή 180 εκατ. φιάλες ετησίως εκμεταλλευόμενη μονοψήφιο ποσοστό της παροχής νερού από την πηγή. 

Η εταιρεία έχει πετύχει το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» να βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ 14 χωρών της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας.

Αναλυτικότερα, στη διεθνή αγορά, οι εξαγωγές της εταιρείας σημειώνουν συνεχή ανοδική πορεία, με το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» να απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτές σε ΗΠΑ, Καναδά, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Η εταιρεία έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με ηγετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού, όπως Supermarchés MATCH, τα DEEN Supermarkten, ενώ έχει σταθερή παρουσία στις σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις τροφίμων &ποτών, όπως Food Expo, Anuga και Gulfood.

Όπως ανέφερε στο news247 o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Τσέλιος η πλέον δυναμική αλλά και ανερχόμενη αγορά είναι αυτή του αραβικού κόσμου όπου οι απαιτήσεις για ποιοτικό εμφιαλωμένο νερό είναι ιδιαίτερα υψηλές. Παράλληλα η εταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία υπογραφής με κινεζικό όμιλο ο οποίος αναμένεται να τοποθετήσει το Θεόνη σε χιλιάδες σημεία στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου. Η εφαρμογή της συμφωνίας αυτή αναμένεται να υλοποιηθεί μετά από την ολοκλήρωση της επένδυσης του 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα