Vodafone: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Cyta Hellas

Vodafone: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Cyta Hellas

Με την εξαγορά της θυγατρικής της Cyta στην Ελλάδα η Vodafone αποκτά ένα σημαντικό πελατολόγιο καθώς και το δίκτυο οπτικών ινών που είχε αναπτύξει η εταιρεία

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώσε ότι ολοκλήρωσε την Τρίτη την εξαγορά της CYTAHellas η επιχειρηματική αξία της οποίας ανέρχεται σε 118 εκατ. ευρώ.

Υπένθυμίζεται ότι η CytaHellas είναι πάροχος υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς και παρέχει υπηρεσίες κινητής ως φορέας εκμετάλλευσης κινητών εικονικών δικτύων (MVNO) μέσα από το δίκτυο της Vodafone Ελλάδας. Η CYTAHellas διαθέτει περίπου 300.000 πελάτες στη σταθερή (μερίδιο αγοράς περίπου 8%) and περί τους 40,000 πελάτες στην κινητή, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα δημόσια στοιχεία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία μέσω αυτής της εξαγοράς, η Vodafone συνεχίζει τις στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Με διευρυμένο δίκτυο και πελατειακή βάση, η Vodafone θα ενισχύσει τις καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που προσφέρει στους πελάτες της, με ακόμη περισσότερες επιλογές.

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Η εξαγορά της CytaHellas θα ενισχύσει τη Vodafone Ελλάδας μέσα από τον συνδυασμό του ταλέντου και της εμπειρίας τόσο της Vodafone όσο της CytaHellas. Με επίκεντρο τους ανθρώπους μας, αξιοποιούμε νέες δυνατότητες για γνώση και καινοτομία και οδηγούμε την Ελλάδα στην υλοποίηση του οράματος μίας κοινωνίας των Gigabit».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα