Ξέρουν από πριν που θα βρουν το καλύτερο παγωτό

Ξέρουν από πριν που θα βρουν το καλύτερο παγωτό

Προνόμιο των επιβατών της Lufthansa, που ανακαλύπτουν το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη μέσα από έναν νέο διαδικτυακό διαδραστικό χάρτη

Του Δημήτρη Μπαλή

Μπορεί ημερολογιακά σήμερα να τελειώνει το καλοκαίρι και να έχουν από αύριο φθινόπωρο, εντούτοις το παγωτό θα παραμείνει για καιρό στην ημερήσια συνήθεια πολλών.

Και βέβαια, η αναζήτηση του καλύτερου παγωτού αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία για τους λάτρεις του είδους και όχι για αυτούς που απλά σταματούν σε ένα οποιοδήποτε σημείο πώλησης. Όμως, πώς μπορείς να βρεις που είναι το καλύτερο παγωτό;

Η Lufthansa εγκαινίασε πρόσφατα έναν διαδραστικό, διαδικτυακό «χάρτη παγωτού» ​​που επιτρέπει στους επιβάτες της να ανακαλύπτουν το καλύτερο παγωτό στους προορισμούς της Lufthansa σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, μέσω του χάρτη αυτού, οι επιβάτες μπορούν – πριν ακόμα ξεκινήσουν το ταξίδι τους – να αναζητούν κριτικές για τα σημεία πώλησης παγωτού της τοπικής αγοράς που θα επισκεφθούν. Ο καθένας μπορεί να έχει απευθείας πρόσβαση στο χάρτη παγωτού στην ιστοσελίδα www.icecreammap.eu, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέχρι σήμερα!

Κάνοντας κλικ σε μια από τις πόλεις που πετά η Lufthansa, οι επισκέπτες λαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση και έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του προτεινόμενου σημείου πώλησης παγωτού στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Δίνεται επίσης μια σύντομη περιγραφή του χώρου, οι σπεσιαλιτέ του μενού και επιλογές – εάν υπάρχουν – για όσους έχουν ειδικές διατροφικές προτιμήσεις (χωρίς γλουτένη κ.λπ.). Η ιδέα πίσω από τον χάρτη είναι να προσφέρεται στους επιβάτες η δυνατότητα να ανακαλύπτουν εύκολα και γρήγορα τα σημεία που σερβίρεται το γευστικότερο τοπικό παγωτό, κάτι που ενδεχομένως να μην είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μόνοι τους, ως τουρίστες.

Ο διαδραστικός χάρτης διαθέτει επιπλέον χρήσιμους συνδέσμους με τους επίσημους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Lufthansa για κάθε προορισμό. Πατώντας στον σύνδεσμο της πόλης που τους ενδιαφέρει οι χρήστες οδηγούνται σε μια σελίδα που προσφέρει προτάσεις για περιηγήσεις στη γύρω περιοχή, πληροφορίες για τα καλύτερα αξιοθέατα, γενικές γνώσεις για την πόλη και τη χώρα, καθώς και έναν διαδραστικό χάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα