ΦΑΓΗΤΟ

Γαστρονομικά νέα και συνταγές.

"Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις": Το μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ επέστρεψε

"Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις": Το μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ επέστρεψε

ΦΑΓΗΤΟ

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 6 Μαΐου, συναντιούνται στην Τεχνόπολη κορυφαίοι σεφ και mixologists, αλά και πάνω από μικροί παραγωγοί που μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε πρωτότυπες αλλά και κλασικές γεύσεις, σε ένα τριήμερο γεμάτο φαγητό, κοκτέιλ και πολιτιστικά δρώμενα

Πίτα με foie gras / Κρέμα ξινόμηλο με κάρυ / καπουτσίνο μήλου με espuma κεφίρ / υγρό ζελέ vinsanto / κρεμμυδάκι στιφάδο

Τι είναι το ρόνερ, τι είν' το εσπούμα - Ποιος κατάλαβε τι μαγείρεψαν Τιμολέων και Γιώργος;

Το Master Chef εξελίχθηκε φέτος σε μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές μας συνήθειες. Ακόμα και αν η συντριπτική πλειοψηφία εξ όσων παρακολουθούμε το διαγωνισμό μαγειρικής... δεν καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε. Όχι, κάντε το τεστ που ακολουθεί

Συνταγή για στριφτή παπατόπιτα

Στριφτή πατατόπιτα

Ανοίγουμε φύλλο και το… στρίβουμε σε μια πίτα με οικονομικά και απλά υλικά που θα κάνει τη διαφορά. Πατατόπιτα με αρωματικό δυόσμο και διάφορα τυριά

Η νέα Κιτ Κατ με το φυσικό ροζ χρώμα

Η νέα KitKat είναι φυσική ροζ

Η νέα σοκολάτα έχει το χρώμα του ρουμπινιού (οκ, είναι ροζ) και αποτελεί το θαύμα της φύσης, μιας ξεχωριστής ποικιλίας και όχι αποτέλεσμα χρωστικής