Avolatte: Νέα μόδα θέλει τον καφέ να σερβίρεται σε αβοκάντο

Avolatte: Νέα μόδα θέλει τον καφέ να σερβίρεται σε αβοκάντο

Μετά τα διάφορα σνακ, εδέσματα και γλυκά που κατά καιρούς γίνονται τάση της μόδας, ήρθε η ώρα του καφέ και του... αβοκάντο (Vids)

Πού πάει ο κόσμος όταν ο καφές σερβίρεται σε ένα… αβοκάντο; Το γνωστό τροπικό φρούτο έχει ήδη κάνει τη διαφορά σε γλυκά εδέσματα (κέικ με αβοκάντο, μπράουνι με αβοκάντο ακόμα και μπάρες δημητριακών), όμως όπως διαπίστωσαν Αυστραλοί και Τούρκοι baristas δεν έχει αξιοποιηθεί επαρκώς…

Οι baristas πήραν ένα ώριμο αβοκάντο, έκοψαν το μισό, αφαίρεσαν την ψίχα, έριξαν στην «κούπα» εσπρέσο και αφρόγαλα, και σέρβιραν τον πρωτότυπο latte. Το νέο ρόφημα έχει γίνει τόσο διάσημο που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και έχει βαφτιστεί “avolatte”!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια καφετέρια στη Νέα Υόρκη που βασίζει το μενού της στο αβοκάντο, εξάντλησε το στοκ της από τροπικά φρούτα σε διάστημα μόλις τριών ωρών.

Με τόσες παράξενες νέες τάσεις στο φαγητό, αναρωτιέσαι #poupaeiokosmos; Εμείς ξέρουμε πού πάει ο κόσμος όταν θέλει ασφάλεια. Πηγαίνει στην  Τράπεζα Πειραιώς  για να βρει τους δύο κορυφαίους ασφαλιστικούς οργανισμούς: την  ERGO  και την  ΝΝ HELLAS .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα