Dine Athens: Αυτό το Φλεβάρη τρώμε έξω

Dine Athens: Αυτό το Φλεβάρη τρώμε έξω

Μετά την ιδιαίτερη επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης, το Diners Club και η Alpha Bank διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Dine Athens” από την 1η έως και τη 12η Φεβρουαρίου 2017

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens” από το Diners Club και την Alpha Bank. Σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event, το “Dine Athens” επανέρχεται από την 1η έως και τη 12η Φεβρουαρίου 2017 στοχεύοντας στην περαιτέρω εξέλιξή του μέσω της επέκτασης της διάρκειας της διοργάνωσης, την αύξηση των events & happenings και την παροχή ακόμα περισσότερων εκπτώσεων και προσφορών για το Αθηναϊκό κοινό και τους κατόχους καρτών Diners Club.

Στο πλαίσιο του 2ου “Dine Athens”, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους των καρτών Diners Club. Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15€, 30€ και 60€ για όλους, ενώ αποκλειστικώς για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Αποφασίσατε σε ποια εστιατόρια θα δειπνήσετε; Με περισσότερες από 100 εναλλακτικές, η επιλογή θα είναι δύσκολη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ελληνική-δημιουργική κουζίνα, προτάσεις βραβευμένων με αστέρια Μισελέν Σεφ, gourmet εστιατόρια, βραβευμένη γαστρονομία και κουζίνες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Το Diners Club διοργάνωσε τον Φεβρουάριο του 2016 με απόλυτη επιτυχία την πρώτη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, εισάγοντας στην Ελλάδα την ιδιαιτέρως επιτυχημένη ιδέα των “restaurant weeks”, στην οποία βασίζονται κορυφαία διεθνή γαστρονομικά γεγονότα.

Ο Chef Pascal Barbot, βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin για το εστιατόριό του L’Astrance στο Παρίσι και νούμερο 5 στη λίστα με τους καλύτερους chef στον κόσμο για το 2016, φιλoξενείται για 2 μόνο βράδια στη Σπονδή στις 11 και 12 Φεβρουαρίου! Βιαστείτε γιατί οι θέσεις είναι λιγοστές!

Στο πλαίσιο του 1ου “Dine Athens”, από την 1η έως την 7 Φεβρουαρίου 2016, περισσότεροι από 5.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Η ενέργεια, λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης τονώθηκε η κίνηση στον κλάδο της εστίασης στην πόλη σε μια off-peak περίοδο και ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

H Alpha Bank είναι αποκλειστικός συνεργάτης του Diners Club International για την έκδοση και αποδοχή καρτών Diners Club στην ελληνική αγορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα