Λονδίνο: Δείπνο σε ιγκλού με φόντο τις όχθες του Τάμεση

Λονδίνο: Δείπνο σε ιγκλού με φόντο τις όχθες του Τάμεση

Το κρύο δεν μπορεί να αποτρέψει έναν Λονδρέζο να απολαύσει το φαγητό με θέα και καλή παρέα

Μπορεί στην Ελλάδα να μην αποτελεί σοβαρή αντένδειξη, όμως για χώρες όπως η Βρετανία ή άλλες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, ένα δείπνο έξω στο φως και με θέα κάποιο όμορφο αξιοθέατο της πόλης δεν είναι απλή υπόθεση. Ειδικά αυτές τις μέρες, που το κρύο είναι τσουχτερό στην Ευρώπη, μια τέτοια επιλογή είναι ίσως το μοναδικό δέλεαρ για φαγητό έξω.

That evening glow ⚡️ #thisislondon #coppaclubigloos #skyline #checkoutthatview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coppa Club (@coppaclub) στις

Το Coppa Club στήνει για μια ακόμη χρονιά στην αυλή του, τα γυάλινα “κόζι” ιγκλού του και καλεί τους πελάτες του να βρεθούν στα ζεστά, αλλά με πανέμορφη θέα για το πρωινό, το μεσημεριανό ή ακόμη και το δείπνο τους. Και η θέα είναι αναμφισβήτητα μοναδική, καθώς βλέπει στις όχθες του Τάμεση και τις φωτισμένες μεσαιωνικές του γέφυρες.

Το μενού του περιστρέφεται γύρω από την ευρωπαϊκή κουζίνα, με μικρά πιάτα που κατά κύριο λόγο θα συνοδεύσουν το κρασί ή τη μπύρα σας, ενώ δεν λείπουν οι υγιεινές νόστιμες σαλάτες, αλλά και οι πίτσες. Στο εσωτερικό του θα βρει κανείς ένα εντυπωσιακό στρογγυλό μπαρ, γύρω από το οποίο ξεδιπλώνεται ο χώρος που περιλαμβάνει τζάκι για ζεστασιά και θαλπωρή. Ωστόσο, το εντυπωσιακό του εστιατορίου βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο που όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του είναι προσανατολισμένος προς το νότο, εξασφαλίζοντας έτσι όλο το – πενιχρό κατά τα άλλα – φως του ήλιου στο Λονδίνο.

It’s go time! March & April bookings are now live. Link in bio ( @colourful_memories_photography w/ @marcelamaci_mua) #coppaclubigloos #towerbridge #thisislondon #gogogo #getreadyforasellout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coppa Club (@coppaclub) στις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα